alueosastot

PiRIL jouluglögit 7.12.

07.12.2017

PiRIL jouluglögit 7.12.2017

Vuosi lähestyy taas loppuaan ja sehän tarkoittaa, että PiRILin glögitilaisuus häämöttää jo! Tämän vuoden perinteinen PiRILin glögitilaisuus järjestetään heti 100-vuotiaan Suomen syntymäpäivän jälkeen torstaina 7.12.2017 klo 18.00 ja paikkana on jo kahdesta edellisestä vuodesta tuttu Hovin juhlasali osoitteessa Sukkavartaankatu 9. Paikasta tarkemmin tietoa oheisen linkin kautta (pysäköintiohjeet löytyvät myös sieltä):
http://www.hovissatavataan.fi

Tarjolla on maittava ja monipuolinen illallinen seisovasta pöydästä erilaisine herkkuineen juomapuolta unohtamatta – mukaan lukien tietysti lämmin ja sopivasti terästetty glögi! Mukana on tuttuun tapaan ohjelmaa ja tällä kertaa se vie meidän taikuuden pariin.
Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu 6.11.2017 ja tilaisuuteen mahtuu mukaan 120 nopeimmin ilmoittautunutta.

Tervetuloa!

PiRIL hallitus

HUOM!
Mikäli olet ilmoittautunut tilaisuuteen, mutta et lopulta pääsekään osallistumaan, pyydämme sinua perumaan ilmoittautumisesi (jussi.jokinen@saint-gobain.com) mahdollisimman ajoissa! Maksamme tilaisuuden ruokailuista ilmoittautuneiden henkilöiden mukaan ja maksu menee turhaan, jos ilmoittautuneet eivät tulekaan paikalle. Toisaalta peruttu paikka on mahdollista antaa vielä jollekin mukaan haluavalle, jos peruminen tapahtuu hyvissä ajoin. Kiitokset!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle