Pirkanmaan RIL-Nuoret; Nääspeksi

22.11.2017

Valmistele nauruhermosi ja syö sydänlääkkeesi!

Pirkanmaan RIL-nuoret järjestävät matkan katsomaan NääsPeksiä 22.11. Pakkahuoneelle. Vuoden 2017 NääsPeksi Rikollisia Riimejä – Vaientakaa runopoika Olkiluoto esittää seikkailun kieltolain, salakuljetuksen ja runoilijaelämän pauloissa 1920-luvun Suomessa. 

Seikkailunhaluinen 20-luvun moderni nainen Aliisa Olkiluoto nauttii elämästään lähinnä etsiväkirjojen sivujen lävitse, kunnes Aliisan veli, runoilija Asser Olkiluoto yllättäen katoaa jäljettömiin. Sisarusten äiti Loviisa Olkiluoto on varma, että katoaminen on rikollisen toiminnan seurausta ja marssii empimättä komisario K. Karhun puheille. Arvon komisariolla tosin on jo kädet valmiiksi täynnä muiden pörröisten otusten etsimisessä ja viinan trokaamisen estämisessä.

Missä luuraa kolmas Olkiluoto? Keitä muita tapaukseen on sekaantunut? Kuka vetelee ja kenen naruista? Ja kuka onkaan kaupungin kokenein sa… ksanopettaja?

NääsPeksin tekijäjoukko kutsuu katsojansa ulos teehuoneelta kello viiden viinarallille. Koe syksyn suurin seikkailu Suomenlahden rannoilla, sillä Pirkanmaan RIL-nuoret ovat varanneet itselleen 30 lippua tähän viinaralliin.

Huvi maksaa opiskelijoille vain 5 euroa ja valmistuneille huokeat 10 euroa Pirkanmaan RIL-nuorten subventoidessa lipun hintaa 10 euroa ensimmäisten 30 osalta. 

Tällä ilmoittautumisella sitoudut maksamaan 5€ summan lipustasi opiskelijana ja 10€ summan lipustasi valmistuneena. Maksutapa ilmoitetaan myöhemmin sähköpostitse ja fb-tapahtumasivulla.

Ps. Jos speksi on sinulle vielä tuntematon tuttavuus, niin kurkkaa lisätietoja:https://naaspeksi.fi/speksista/

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle