RIL-Nuoret Pohjois-Suomi: MatchMaking 2017

08.02.2017

RIL-Nuoret Pohjois-Suomi: MatchMaking 2017

RIL-Nuoret Pohjois-Suomi järjestää verkostoitumistapahtuman yliopiston rakennus- ja ympäristötekniikan opiskelijoille, nuorille diplomi-insinööreille sekä yrityksille.

Tapahtumaan osallistujilla on mahdollisuus tutustua rakennusalan yrityksiin sekä löytää uusia kontakteja. Yrityksille tilaisuus on loistava mahdollisuus esitellä omaa toimintaansa ja tutustua alan nuoriin osaajiin.

Tapahtuma järjestetään Oulun yliopiston Wetteri-salissa (IT115) keskiviikkona 8.2.2017. Tällä hetkellä varmistuneita yrityksiä ovat:

Destia

VR Track

Pöyry

Sweco

A-Insinöörit

WSP

Ramboll

 

Tapahtuman aikataulu:

16.00 Tapahtuman aloitus, kahvi- ja ruokatarjoilu

16.15 Yritysten puheenvuorot alkavat.

18.00 Verkostoituminen, Ympäristötietotalon aula (IT115 vieressä)

n. 19.30 Tilaisuus päättyy

Osallistuvat yritykset pitävät jokainen 10 minuutin puheenvuoron. Puheenvuoron aikana yritys voi mm. kertoa toiminnastaan, esitellä kesätyömahdollisuuksia ja diplomityöpaikkoja sekä yrityksen tarjoamia uramahdollisuuksia. Loppuajan yritysten edustajia voi jututtaa vapaasti ständeillä ja samalla nauttia yritysten sponsoroimista tarjoiluista.

Vapaan verkostoitumisen ohella on mahdollisuus parantaa omaa CV:tään ja työhaastattelutaitojaan RIL-Senioreiden järjestämällä CV-klinikalla ja työhaastattelusimulaatiolla. CV-klinikka pidetään RIL-Senioreiden ständillä aulassa, joten muista myös tulostaa CV:si mukaan! CV-klinikalla RIL-Seniorit antavat vinkkejä siitä, miten voit räätälöidä CV:stäsi entistä paremman. CV-klinikalle ei tarvitse varata erikseen aikaa, vaan voit kävellä ständille CV:si kanssa. Lisäksi voit osallistua työhaastattelusimulaatioon, jos olet kiinnostunut kehittämään haastattelutaitojasi! Työhaastattelusimulaatioon voit ilmoittautua tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. Simulaatiot alkavat klo 18:00 ja sinulle ilmoitetaan henkilökohtaisesti simulaation tarkka ajankohta.

Muistathan ilmoittautua tapahtumaan viimeistään ma 6.2.2017.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle