RIL-Seniorien Viron kiertomatka

09.09.2013

RIL-Seniorien Viron kiertomatka 9.-12.9. Matkalla käymme Türin kukkaiskaupungissa, Viljandissa, Tartossa, Rakveressa ja useissa kartanoissa. Matkan hinta on 465 €/hlö, kun ryhmässä on 40–49 lähtijää. Yhden hengen huoneen lisä on 90 €/hlö (Ilman huonekaveria matkustavan tulee ottaa yhden hengen huone). Hintaan sisältyy Viking XPRS:n laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, Bistro Buffet ruokajuomineen meno- ja paluumatkalla sekä hytit matkatavaroille, bussikuljetus ohjelman mukaan, suomenkielinen opas mukana koko matkan ajan, majoitukset aamiaisineen ohjelman mukaisissa hotelleissa jaetussa kahden hengen huoneessa, konsertti 1. iltana Grand Hotel Viljandissa, 2 illallista ja kahvit/välipalat ohjelman mukaan sekä sisäänpääsymaksut ohjelman mukaan. Lisämaksusta illallismenu Tartossa 23 €/hlö, (varaus matkan varauksen yhteydessä).

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen MatkaSeniorit / BlueSky Travel Oy. Matkatoimisto laskuttaa ennakkomaksun 150 €/hlö ilmoittautumisen jälkeen, eräpäivä 21.6. Loppumaksun 315 €/hlö eräpäivä on 29.7.

Ilmoittautumiset sähköpostilla pirkko.snellman@ril.fi ta puh. 0207120605/Pirkko Snellman  10.6. mennessä. Osanottajaluetteloa varten tarvitsemme nimen lisäksi kotiosoitteen, sähköpostiosoitteen ja syntymäajan. Tarkempi ohjelma ja menu löytyy seniorien sivuilta, se voidaan lähettää pyydettäessä myös postitse.
Takaisin edelliselle sivulle