ril-seniorit

RIL-Seniorit: Etelä-Amerikan avec-ryhmämatka

08.11.2018

RIL-Seniorit: Etelä-Amerikan avec-ryhmämatka

Argentiina, Uruguay ja Brasilia: 14.-27.11.2018

Chilen lisäpäivillä: 08.-27.11.2018

Matkatoimisto Aventura järjestää räätälöidyn Etelä-Amerikan ryhmämatkan RIL-Senioreille. Kiertomatkamme kohteet ovat Buenos Aires, Colonia del Sacramento, Iguazun putoukset ja Rio de Janeiro. Lisäksi osa ryhmästä voi varata kuusi ennakkopäivää Chilen Santiagosta ja Valparaisosta sekä Argentiinan Mendozasta. Ohjelman mukaiset lisäpäivät allogoidaan varausjärjestyksessä.

Lennot Helsingistä Santiagoon/Buenos Airesiin sekä paluulento Riosta Helsinkiin tapahtuu Air France/KLM:n reittilennoilla Economy luokassa. Lisämaksullisesta matkustusluokan korotuksesta voi sopia suoraan matkatoimiston kanssa. Matkatoimisto tulee myöhemmin esittämään vapaaehtoisia lisämaksullisia retkiä Buenos Airesin ja Rion vapaapäiville. Myös vierailua (23.11.) maailman suurimmalle Brasilian ja Paraguayn rajalla sijaitsevalle Itaipun vesivoimalaitoksella selvitetään.

Katso tarkka matkaohjelma ja hintatiedot tästä. 

Matkan minimiosanottajamäärä on 20 henkilöä ja maksimi 24. Vastaavasti Chilen lisäpäiville tarjottu hinta edellyttää vähintään kymmenen ja enintään 14 henkilön osallistumista.

Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä RILin toimistoon Mari Rantamäkeen (mari.rantamaki@ril.fi, 050 331 5352).

Ilmoittautumiset viimeistään 31.1.2018. Ilmoita jokainen osallistuja erikseen.

Aventura laskuttaa osallistujia suoraan.

 

Lisätiedot:

 Matkatoimisto Aventura|Aventura Latina Oy, p.0207 435 100 | info@aventura.fi

Yhdyshekilömme Aventurassa on Sanna Länsivierto.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle