tekniikkaryhmät

Sillat ja erikoisrakenteet -tekniikkaryhmä: Kerhoilta

22.11.2018

Sillat ja erikoisrakenteet -tekniikkaryhmä järjestää torstaina 22.11.2018 klo 17.30 kerhoillan, jonka aiheena on Kruunusillat. Tilaisuus järjestetään ravintola Factoryn Lounge-tilassa (Aleksanterinkatu 13, 5. kerros).

Kruunusillat on Helsingin kaupungin hanke, jossa yhdistetään Laajasalo, Korkeasaari ja Kalasataman keskus kantakaupunkiin uudella raitiotie- ja kevyenliikenteen yhteydellä. Hanke on kokoluokassaan poikkeuksellinen Suomessa ja varsinkin sillanrakennuksen näkökulmasta. Uuden yhteyden näkyvimmät osat ovat kolme siltaa: Kruunuvuorensilta, Finkensilta ja Merihaan silta. Näistä Kruunuvuorensilta on tulee  valmistuessaan olemaan Suomen pisin silta, noin 1200 m.   

Hanketta kerhoillassa esittelee hankkeen projektinjohtaja Ville Alajoki Helsingin kaupungilta. Kruunuvuorensillan suunnitteluun liittyvistä erityiskysymyksistä esitelmöivät sillan suunnittelun tehneen toimiston WSP Finlandin Sami Niemelä ja Risto Kiviluoma.

 

Tilaisuuden aikataulu ja ohjelma:

17.30 Kahvit ja pientä syötävää

18.00–19.30 Esitykset

19.30–20.00 Yhteistä keskustelua

Tilaisuudessa on mahdollisuus myös ostaa omakustanteisesti virvokkeita tilassa olevalta baaritiskiltä. Lisätietoa tapahtumasta saa Mikko Tuomiselta (mikko.tuominen@sitowise.com).

Ilmoittautuminen kerhoiltaan päättyy 15.11. klo 12.00! Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle