Tervetuloa POSURIL-Nuorten vuosikokoukseen!

11.12.2013

Vuosikokous pidetään keskiviikkona 11.12.2013 Pelixirissä Alppilassa (Tukkimiehentie 1, 90530 Oulu). Ennen kokousta meille on varattu neljä keilarataa klo 18-19.30. Keilauksen jälkeen siirrymme Pelixirin kabinettiin kokoustamaan ja saunomaan. Jos aiot saunoa, ota puuhe ja muut saunakamppeet mukaan. Kabinetti on varattu meille klo 22 asti.

Vuosikokouksessa käydään läpi ensi vuoden toimintasuunnitelma ja valitaan muutama uusi jäsen johtoryhmään siitä poisjäävien tilalle. Tule siis kuuntelemaan millaisia suunnitelmia POSURIL-Nuorilla on ensi vuodelle. Jos johtoryhmään liittyminen kiinnostaa, kannattaa tulla paikalle kuulemaan, millaisista hommista on kyse ja rohkeasti lähteä mukaan toimintaan. Jos johtoryhmään liittyminen kiinnostaa, muttet pääse paikalle, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

POSURIL-Nuoret tarjoaa keilauksen sekä saunan ja saunalla pientä naposteltavaa. Juomat jokaisen tulee kustantaa itse, mutta juomatarjoukset vaikuttavat edullisilta. Paikka on anniskelualuetta, joten omia juomia sinne ei saa tuoda.

Ilmoittaudu mukaan. Keilaukseen voi osallistua vain, jos osallistuu myös kokoukseen. Jos osallistut keilaukseen, tulethan ajoissa paikalle vaihtamaan kengät jne. jotta päästään heti aloittamaan. Myös pelkkään kokoukseen voi osallistua.

Terveisin
Annemari Kaaranka, SOME-vastaava, POSURIL-Nuoret
kaaranka@palkki.oulu.fi, 040-7499861

 *POSURIL-Nuoret – Poikkeuksellisen Suvereenit Rakentajat Ilmiömäisessä Luomisvimmassaan*

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle