Tutustuminen Oulun lentoaseman laajennustyömaahan

09.06.2011

Tutustuminen Oulun lentoaseman laajennustyömaahan 9.6.

YTR järjestää torstaina 9.6. klo 14 alkaen tutustumiskäynnin Oulun lentoaseman laajennustyömaahan. Ilmoittautumiset 6.6. mennessä.  Tutustumiskäynnin jälkeen pääsee leppoisille jatkoille Sokeri-Jussin patiolle kesäglögien merkeissä klo 16 alkaen!

Oulun lentoasemalle suunniteltu laajennus on varmistunut. Finavian hallitus on päättänyt Oulun lentoaseman terminaalin ja asematason laajennusinvestoinnin toteuttamisesta Valtioneuvoston elvytyspäätöksen mukaisesti.

Hanke toteutetaan 21 miljoonan euron rahoitusraamin rajoissa, jossa Finavian rahoitusosuus on 9 miljoonaa euroa. Muu rahoitus tulee seutukunnalta ja valtion budjettitalouden piiristä. Oulun lentoaseman kapasiteetti laajenee hankkeen myötä 1,5 miljoonaan matkustajaan. Laajennus käsittää niin Schengen- kuin Non-Schengen -liikenteen sekä mahdollistaa transfer-liikenteen yhteydet.

Lentoaseman laajennuksen rakennussuunnittelu on valmistunut ja urakkakilpailutukset aloitetaan joulukuussa. Kunnallistekniset työt on käynnistetty ja rakentaminen tulee ajoittumaan pääosin vuosiin 2010 ja 2011. Uusi kapasiteetti on käytössä syyskuussa 2011.

  • Lähtö bussilla nro 19 keskusta-lentoasema, Torikatu (Virastotalon pysäkki) klo 13.40
  • Kuulemme rakennusurakoitsijan TEMOTEK OY:n, rakentajien ja käyttäjän näkökulmia kohteesta.
  • Mukaan mahtuu 30 henkeä, ota mukaan oma kypärä ja turvaliivit.
  • Ilmoittautumiset 6.6 mennessä ruohonen@kotikone.fiTakaisin edelliselle sivulle