XXIII Pohjois-Suomen rakentajapäivä

28.09.2011

XXIII Pohjois-Suomen rakentajapäivä 28.9. Oulun kaupungin kirjasto, Pakkalan Sali

”Missä ollaan – minne mennään”

Pohjois-Suomen Rakentajapäivää, keskustelufoorumeista merkittävintä, vietetään kahdettakymmenettäkolmatta kertaa rakennusalan eri yhdistysten ja Oulun Kauppakamarin rakennusalan valiokunnan välisen yhteistyön tuloksena. Tilaisuuden tarkoituksena on yhden päivän kuluessa tarkastella rakennettua ympäristöä ja siihen vaikuttavia tekijöitä rakennusalan eri vaikuttajatahojen näkökulmista. Samalla tarjoutuu tilaisuus rakennusväen keskinäiseen kohtaamiseen ja kanssakäymiseen. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille rakennusalalla toimiville sekä aihepiiristä kiinnostuneille.

Vuodesta 2002 lähtien YTR palkitsee Pohjois-Suomen Rakentajapäivän yhteydessä vuoden Pohjois-Suomen parhaan rakennusteon.

YTR:n (= RIA, RIL, RKM, SAFA, OI, LVI) tarkoituksena on rakennus- ja yhdyskuntatekniikan edistäminen ja niihin liittyvien kulttuuriperinteiden vaaliminen koulutus-, seminaari-, keskustelutapahtumina. Lisäksi tarkoituksena on kiinnittää viranomaisten, päätöksentekijöiden ja yleisön huomiota rakennustoiminnan kehittämiseen ja näin nostattaa yleistä keskustelua rakennusalan ajankohtaisista aiheista.

Katso ohjelma ja ilmoittautumistiedot tästä .
Takaisin edelliselle sivulle