Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

eKirja, käyttö- ja toimitusehdot, tietosuoja

Yleistä

RILin eKirjat ovat tarkoitettuja henkilökohtaiseen käyttöön ja ne on suojattu kopioinnilta, tulostukselta ja muokkaukselta.

RIL eKirjastossa on myynnissä ainoastaan vesileimauksella suojattuja pdf-julkaisuja.

Vesileimattu pdf-julkaisu on personoitu tilaajan tiedoilla ja tarkoitettu ainoastaan hänen henkilökohtaiseen käyttöönsä. Sen käyttöön riittää Adobe Acrobat Reader.


eKirjan hankinta, maksaminen ja käyttö

eKirjan hankinta tapahtuu kirjakaupan valikosta eKirjat valitsemalla haluttu kirja ja noudattamalla annettuja hankinta- ja maksuohjeita. Huom! Jokainen kirja saa oman latauslinkkinsä, joten tilauksessa tulee olla vain yksi kappale kutakin eKirjaa. Jokaisen loppukäyttäjän tulisi tehdä oma tilauksensa, jotta eKirja profiloituu juuri hänelle.

eKirja maksetaan oston yhteydessä verkkopankin kautta luottokortilla tai valitsemalla laskutusvaihtoehdon. Hinnat määräytyvät tilaushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaan. Kirjakaupan verkkomaksuvaihtoehto ottaa huomioon ainoastaan RILin jäsenille annetut alennukset (vaatii kirjautumisen kirjakauppaan jäsentunnuksilla). Jos olet saamassa muuta alennusta, esim. opiskelija-alennus 40 %, voit tehdä tilauksesi kirjakaupan kautta valitsemalla maksutavaksi laskun. Käytä Lisätietoja-kenttää ilmoittaaksesi esim. olevasi opiskelija tai mahdollisen kampanjatunnuksen.

eKirjan toimitus

eKirja toimitetaan sähköisesti asiakkaalle heti tilauksen jälkeen. Toimitustapa on latauslinkin lähettäminen asiakkaan sähköpostiin, kun tilaus on suoritettu loppuun. Latauslinkki on Tilausvahvituksessa kirjan nimen alapuolella. Latauslinkki vie sinut Kirjavälityksen lataussivulle, johon kirjaudut sähköpostiosoitteellasi ja itse keksimälläsi salasanalla, ja pääset lataamaan eKirjan laitteellesi.

Latauslinkki on kirjan isbn-numero ja se tallentuu Ladattuihin tiedostoihin pdf-tiedostona.

RILin eKirjoissa on pääsääntöisesti vain lukuoikeus eli esim. tekstin tulostus- tai kopiointioikeutta ei ole.


Toimitusehdot eKirjoille


eKirjan käyttö ja tarvittava laitteisto

RILin sähköiset julkaisut on tarkoitettu vain asiakkaan omaan käyttöön. Asiakkaalla ei ole oikeutta kokonaan tai osittainkaan kopioida, edelleen lähettää, esittää julkisesti tai käyttää julkaisuja muutoin kuin erillisen sopimuksen, näiden tai muiden soveltuvien sopimusehtojen ja tekijänoikeuslain sallimissa rajoissa.

Sähköisten julkaisujen lataaminen ja käyttö edellyttävät soveltuvia laitteita, tietokoneohjelmia ja tietoliikenneyhteyksiä, jotka asiakkaan täytyy järjestää itse. Näiden käytöstä voi tulla erilaisia datasiirto- yms. maksuja asiakkaan liittymä- ja muiden sopimusten mukaisesti. Näistä maksuista vastaa asiakas. Asiakas vastaa itse oman tietokoneensa, tietojärjestelmän tai muun laitteensa suojauksesta.


Peruuttaminen tai palauttaminen

Asiakkaalla ei ole peruuttamis- tai palautusoikeutta verkkokaupasta tilaamilleen sähköisille julkaisuille, sillä ne ovat digitaalisia tiedostoja. Peruuttamis- ja palautusoikeuden puuttuminen on kuluttajansuojalain mukainen rajaus.


Säilyttäminen

Asiakas vastaa sähköisen julkaisun säilyttämisestä. Koska RIL voi ilman ennakkoilmoitusta muuttaa verkkokaupan valikoimaa ja samalla poistaa asiakkaan aiemmin ostaman julkaisun, suositellaan sen tallentamista heti tilaamisen yhteydessä.


Tekijänoikeudet

Verkkokaupan ja sieltä tilattavien julkaisujen tekijänoikeudet samoin kuin muut immateriaalioikeudet kuuluvat RILille ja/tai kolmansille osapuolille.

Tekijänoikeuksien suojaamiseen ja sisällön merkitsemiseen käytetään teknistä suojausta (DRM tai vesileimaus), jonka toimivuudesta vastaa teknisen suojauksen tarjoaja. Suojauksen tarkoituksena on estää sisällön laiton käyttö ja kopiointi. Suojauksella on mahdollista rajoittaa sisällön laillistakin käyttöä, esimerkiksi rajaamalla kopioitavia sivuja määrällisesti ja ajallisesti sekä rajaamalla leikkeiden ottamista leikepöydälle.

Asiakkaalla ei ole oikeutta poistaa suojauksia. Suojauksen poistaminen ja sen mahdollistama luvaton käyttö johtaa lain mukaiseen rikosvastuuseen. Suojauksen avulla sisältö on mahdollista yksilöidä ja yhdistää asiakkaaseen.

Tietosuojaseloste

Euroopan Unionin uutta General Data Protection Regulation (GDPR) -tietosuoja-asetusta sovelletaan 25.5.2018 lukien. RILin verkkokirjakaupan asiakas- ja markkinointirekisterin tietosuojaseloste löydät täältä.


Maksutavat

Maksutapa