Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

Osta tuote

Yhteensä: 35,00€ 31,82€
Tuotteen kuvaus
Tekniset tiedot
Tuotteen ladattavat materiaalit

Tuotteen kuvaus

SFS-EN ISO 14688-1...14688-2
SFS-EN ISO 14689-1

Julkaisija ja kustantaja: Suomen Geoteknillinen Yhdistys r.y.

Tämä sovellusohje on jaettu kahteen osaan. Osa A on ISO-maaluokituksen soveltamisohje Suomessa ja osa B ISO-kallioluokituksen soveltamisohje Suomessa.

ISO-maaluokituksen soveltamisohje Suomessa

Tämä soveltamisohje koskee seuraavia standardeja: SFS-EN ISO 14688-1 Geotekninen tutkimus ja koestus. Maan tunnistaminen ja luokitus. Osa 1: Tunnistaminen ja kuvaus. (Geotechnical investigations and testing. Identification and classification of soil. Part 1: Identification and description) ja SFS-EN ISO 14688-2 Geotekninen tutkimus ja koestus. Maan tunnistaminen ja luokitus. Osa 2:Luokituksen perusteet. (Geotechnical investigations and testing. Identification and classification of soil. Part 2: Principles for a classification). Tämän soveltamisohjeen avulla ISO-maaluokitus voidaan ottaa käyttöön Suomessa. ISO-maaluokitus on viranomaisten päätöksellä osa Eurokoodijärjestelmää. Soveltamisohjeessa käsitellään myös Geoteknistä maaluokitusta.

ISO-kallioluokituksen soveltamisohje Suomessa

Tämä soveltamisohje koskee standardia: SFS-EN ISO 14689-1 Geotekninen tutkimus ja koestus. Kallion tunnistaminen ja luokitus. Osa 1. Tunnistaminen ja kuvaus. Soveltamisohjeessa esitetään standardin suomenkielisen version käyttäjille selventäviä ohjeita ja kommentteja sekä kiinnitetään käyttäjän huomiota standardin eräisiin suomen- ja englanninkielisten versioiden eroihin. Standardin mukaisesti ristiriitatilanteessa englanninkielinen versio katsotaan oikeaksi.

eKirja
suojattu PDF
Ei kopiontia, ei tulostusta

Katso eKirjojen käyttö- ja toimitusohjeet eKirjan ja lukuohjelman lataamista varten

Ole mukana kehittämässä RILin julkaisutoimintaa, anna kirjoista palautetta tästä.


Maksutavat

Maksutapa