Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

Osta tuote

Yhteensä: 77,00€ 70,00€
Tuotteen kuvaus
Tuotteen ladattavat materiaalit

Tuotteen kuvaus

Eurokoodit EN 1992-1-1 ja EN 1992-1-2

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry on julkaissut yhteistyössä Suomen Betoniyhdistys ry:n kanssa betonirakenteita käsittelevän yksinkertaistetun suunnittelu- ja soveltamisohjeen eurokoodeista EN 1992-1-1 (Yleiset säännöt ja rakennuksia koskevat säännöt) ja 1992-1-2 (Rakenteellinen palomitoitus).

Julkaisu on betonirakenteiden eurokoodeihin, yleis- ja kuormitusohjeisiin (EN 1990 ja EN 1991) ja niiden kansallisiin liitteisiin perustuva yksinkertaistettu suunnitteluohje vaativuusluokaltaan tavanomaisten paikalla valettujen rakenteiden suunnitteluun. Ohjeeseen on liitetty suunnittelua helpottavia tulkintoja, taulukoita ja esimerkkejä.

Ohjeen avulla edesautetaan suunnittelijoita ja muita käyttäjiä soveltamaan eurokoodia käytännön töissä. Lisäksi ohje helpottaa rakenteiden suunnittelun opetusta, sekä perusopetuksessa että täydennyskoulutuksessa. Ohjeessa on osittain lyhennetty alkuperäisten eurokoodistandardien sisältöä luettavuuden ja helpomman käsiteltävyyden aikaansaamiseksi. Lisäksi kansallisessa liitteessä NA tehdyt Suomea koskevat valinnat on suoraan sisällytetty tekstiin ja kaavoihin.

Ole mukana kehittämässä RILin julkaisutoimintaa, anna kirjoista palautetta tästä.

Saatavissa eKirjana. Ks. RIL 202-2012 eKirja.


Maksutavat

Maksutapa