Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

Osta tuote

Yhteensä: 55,00€ 50,00€
Tuotteen kuvaus

Tuotteen kuvaus

Infrahankkeiden suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon käyttöön on jo pitkään kaivattu yhtenäistä kustannustietoa ja kustannusten hallintajärjestelmää. Suomen Rakennusinsinöörin Liitto RIL ry on jukaissut aihetta käsittelevän uuden julkaisun huhtikuussa 2006. Ohjeen on laatinut Rapal Oy.

Julkaisun RIL 231 Infrarakentamisen kustannushallinta tavoitteena on kuvata infrarakentamisen kustannusten hallinnan teoria ja menetelmät sekä antaa työkalut kustannuslaskennan käytännön tehtäviin. Julkaisussa kuvataan infrahankkeen (tie, katu, rata, viherrakenteet ja verkostot ym.) kustannusten hallinta teoriatasolla sekä esitellään nyt käyttöön saadut menetelmät investoin-tivaiheen kustannusten hallintaan. Esitetyt menetelmät hyödyntävät käynnissä olevaa InfraRYL-projektia ja siinä tuotettua uutta yhteistä infra-alan nimikkeistöä ja määrämittausohjetta.

Ohje julkaistaan kahtena erillisenä julkaisuna, joista ensimmäinen RIL 231-1-2006 Infrarakentamisen kustannushallinta. Tekstiosa käsittää ohjeosuuden. Julkaisussa on 63 sivua ja sen hinta on 59 euroa. Koko A5.

RIL 231-2-2007 Infrarakentamisen kustannushallinta. Hanke- ja rakennusosahinnasto

Vuoden 2007 julkaisu ilmestyi kesäkuussa 2007 ja siinä on 140 sivua ja se on kokoa A4.

Ole mukana kehittämässä RILin julkaisutoimintaa, anna kirjoista palautetta tästä.


Maksutavat

Maksutapa