Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

Osta tuote

Yhteensä: 0,00€ 0,00€
Tuotteen kuvaus
Tuotteen ladattavat materiaalit

Tuotteen kuvaus

OHJE PIHOJEN SUUNNITTELUSTA JA RAKENTAMISESTA

Ohje on tällä hetkellä loppuunmyyty painettuna kirjana, mutta löytyy pdf-muotoisena eKirjana.

RIL 234-2007 on tarkoitettu noudatettavaksi piha-alueiden pohja- ja päällysrakenteiden suunnittelussa ja rakennustöissä. Ohjeen tavoitteena on saada piha-alueiden suunnittelu tiiviiksi osaksi alue- ja uudisrakentamista sekä maankäytön suunnittelua. Samalla tavoitteena on kohottaa piha-alueiden suunnittelun ja toteutuksen laatua sekä parantaa pihan rakenteiden toimivuutta ja elinkaaritaloutta. Päällysteitä on ohjeessa käsitelty vain esimerkinomaisesti. Ohjeen pääpainopiste on uudisrakentamisessa, mutta siinä on esitetty myös korjausrakentamisessa tarvittavat toimenpiteet.

Ohje sisältää suosituksia, jotka edustavat hyvää pihojen pohjarakennustapaa. Ohjeessa on esitetty periaatteet, joita suositellaan noudatettavaksi pihan ja siihen liittyvien rakenteiden suunnittelussa ja rakentamisessa. Siinä on esitetty myös yleisiä ratkaisumalleja erilaisista tapauksista ja rakenteista.

Ohjeen käyttäjät

Ohjeen käyttäjäkunta muodostuu rakennuttajista, viranomaisista, suunnittelijoista, urakoitsijoista sekä alan opiskelijoista. Ohjeessa on 122 sivua ja sen hinta on 59 euroa.

Ole mukana kehittämässä RILin julkaisutoimintaa, anna kirjoista palautetta tästä.


Maksutavat

Maksutapa