Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

Osta tuote

Yhteensä: 62,00€ 56,36€
Tuotteen kuvaus
Tuotteen ladattavat materiaalit

Tuotteen kuvaus

Suunnittelu - valmistus - työmaatoteutus - käyttö

Nykypäivän kiivaassa rakentamistahdissa, jossa on lukuisa määrä osapuolia, ei rakentamisen hyvä laatu synny itsestään. Ohjeen tarkoitus on näin ollen selkeyttää puurakenteiden laadun tuottamiseen ja laadunvarmistukseen tarvittavat menettelytavat ja toimenpiteet rakennuttajan, suunnittelijan, työmaan, materiaalivalmistuksen ja valvonnan kannalta.

Julkaisussa annetaan ohjeita aina hankeprosessin hallinnasta teknisten yksityiskohtien suunnitteluun ja toteutukseen asti. Ohjeessa kuvataan mm. hyvää suunnittelun asiakirja-käytäntöä sekä rakennesuunnittelun tärkeät tehtävät laadunvarmistuksessa.

Ohje on laadittu VTT:n toimesta osana suomalais-ruotsalaista kehitysprojektia "Wood Material Science Research and Engineering Programme 2003-2006".

Ohjeessa käsitellään laadunvarmistusta ja suunnitelma-asiakirjoja, projektieritelmää tiedonhallinnan työkaluna, rakennesuunnittelun laadunvarmistusta, materiaaleja, teollisesti varmistettujen rakennusosien ja liitosten laadunvarmistusta, laadunvarmistusta työmaalla, rakenteiden jäykistystä, käyttö- ja huolto-ohjeita. Liitteinä julkaisussa on puun säilyvyys, homeen ja lahon torjunta, rakennesuunnitelman tarkastus, asennussuunnitelman ja rakenneosien tarkastus ja esimerkki projektieritelmästä.

Ole mukana kehittämässä RILin julkaisutoimintaa, anna kirjoista palautetta tästä.


Maksutavat

Maksutapa