Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

Osta tuote

Yhteensä: 65,00€ 59,09€
Tuotteen kuvaus
Tuotteen ladattavat materiaalit

Tuotteen kuvaus

Osa 4: Teollisuustilat. 96 sivua.

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL julkaisee uuden akustista suunnittelua käsittelevän julkaisusarjan, joka soveltuu erinomaisesti alan opetusmateriaaliksi ja yleisoppaaksi akustiikan maailmaan.

RILin rakennusten akustista suunnittelua käsittelevän julkaisusarjan neljäs osa on "RIL 243-4-2011 Rakennusten akustinen suunnittelu - Teollisuustilat".

Ohjeen tarkoitus on palvella teollisuustilojen suunnittelua ja rakentamista siten, että tilojen akustiset tavoitteet pystytään määrittelemään sekä myös saavuttamaan. Akustiikka kattaa tässä ohjeessa ääneneristyksen, huoneakustiikan ja meluntorjunnan.

Ohje on tarkoitettu rakennushankkeen eri osapuolille, erityisesti rakennushankkeeseen ryhtyvälle (rakennuttajalle), suunnittelijoille (arkkitehti, akustinen suunnittelija, rakennesuunnittelija, LVI-suunnittelija) sekä toteuttajille. Lisäksi ohjeesta on hyötyä tuotannon suunnittelijoille ja työsuojeluhenkilöstölle.

Ohjeen ensisijaisena tavoitteena on melun aiheuttaman terveys- ja turvallisuusriskin minimointi. Tilojen akustisen laadun parantamisella edistetään työympäristötyytyväisyyttä, hyvinvointia ja työssä suoriutumista.

Julkaisusarjan ensimmäisen osan "Akustiikan perusteet" tehtävänä on toimia rakennusten akustisen suunnittelun yleisohjeena. Julkaisusarjan muut osat ovat rakennuskohtaisia ohjeita, jotka esittävät akustiset vaatimukset rakennus- ja tilakohtaisesti sekä kuvaavat ratkaisuja akustiikan toteuttamiselle.

Julkaisusarjaan RIL 243 Rakennusten akustinen suunnittelu kuuluvat ohjeet ovat: RIL 243-1 Akustiikan perusteet RIL 243-2 Oppilaitokset, auditoriot, liikuntatilat ja kirjastot RIL 243-3 Toimistot RIL 243-4 Teollisuustilat RIL 243-5 Asunnot

Ole mukana kehittämässä RILin julkaisutoimintaa, anna kirjoista palautetta tästä.


Maksutavat

Maksutapa