Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

Osta tuote

Yhteensä: 89,00€ 80,91€
Tuotteen kuvaus
Tuotteen ladattavat materiaalit

Tuotteen kuvaus

Ohjeessa esitetään tulisijojen suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja käyttöön sekä erityisesti turvallisuuteen liittyvät keskeiset asiat. Lisäksi käsitellään tulisijojen rooli rakennuksen energiatehokkuudessa sekä tulisijojen päästöihin liittyvää problematiikkaa.

Tulisijat ja niihin liittyvät savupiiput ovat paloturvallisuuden kannalta keskeisiä rakenteita. Huomattava osa tulipaloista aiheutuu tulisijoista ja savuhormeista. Ohjeen tavoitteena on vaikuttaa merkittävästi näistä aiheutuneiden tulipalojen ehkäisyyn. Julkaisussa on käytännön opastusta siitä, miten voimassa olevia viranomaismääräyksiä soveltaen ja alan parhaita tietolähteitä ja käytäntöjä noudattaen suunnitellaan, rakennetaan, käytetään ja ylläpidetään paloturvallisia tulisijoja. Ohje käsittelee sekä tehdasvalmisteisia että paikalla tehtäviä tulisijoja.

Savupiippujen osalta on olemassa vastaava suunnittelu-, rakentamis- ja huolto-ohje RIL 245-2020 Pienet savupiiput.

Julkaisu on tarkoitettu rakennusten omistajille, rakennuttajille, suunnittelijoille, urakoitsijoille, valmistajille, viranomaisille ja rakennusten ylläpidosta vastaaville. Ohje sopii hyvin myös alan koulutukseen.

248 sivua.

Ole mukana kehittämässä RILin julkaisutoimintaa, anna kirjoista palautetta tästä.


Maksutavat

Maksutapa