Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

Osta tuote

Yhteensä: 51,00€ 46,36€
Tuotteen kuvaus
Tuotteen ladattavat materiaalit

Tuotteen kuvaus

Julkisten hankintojen kehittämiseen tarkoitettu työkirja, jossa kuvataan TUKEFIN-konseptin toteutus ja esitetään sen avulla saavutettuja hyötyjä. T

UKEFIN-konseptia on mahdollista hyödyntää oman organisaation kehittämisessä ja käytännön työssä tuottavuuden parantamiseksi. Julkaisussa esitetyt Case-tapaukset keskittyvät infra-alan projekteihin.

Teos ilmestyy RILin sinisessä Muut julkaisut -julkaisu sarjassa.

TUKEFIN-kehittämiskonseptia soveltamalla kyetään konkreettisesti parantamaan tuottavuutta omassa organisaatiossa ja siinä toimittajamarkkinassa, josta se palveluitaan hankkii ja yhteistyötä tekee. Konseptin avulla pystytään kokoamaan ja kanavoimaan henkilöstön, palveluntuottajien ja asiakkaiden luovuutta, osaamista ja muita resursseja taloudellista hyötyä ja tuottavuutta edistäviksi ratkaisuiksi, innovaatioiksi. Konsepti on testattu käytännön toiminnassa ja saavutetut tulokset osoittavat, että sitä käyttämällä tuottavuus paranee.

Useimmat kirjassa esitetyt Case-tapaukset liittyvät infra-alalla vuosina 2008–2009 toteutettuun TUKEFIN-ryhmähankkeeseen. Hankkeessa oli mukana yhteensä 24 julkisyhteisöä ja rakennusalan yritystä. Hankkeeseen osallistuneiden ihmisten määrä oli noin 100.

Kirja on tarkoitettu kuntien ja valtion organisaatioiden ja yritysten johtamis- ja kehittämisvastuussa oleville henkilöille, erityisesti hankinnoista ja palvelutuotannosta vastaaville. Julkaisun kehittämismalli sopii myös hyvin rakennushankkeiden projektinhallintaan ja tarjoaa tärkeää informaatiota julkisille tahoille palvelujaan tarjoaville yrityksille.

75 sivua. Hinta 48 euroa.

Ole mukana kehittämässä RILin julkaisutoimintaa, anna kirjoista palautetta tästä.


Maksutavat

Maksutapa