Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

Osta tuote

Yhteensä: 82,00€ 74,55€
Tuotteen kuvaus
Tekniset tiedot
Tuotteen ladattavat materiaalit

Tuotteen kuvaus

Kunnallisen rakennuttamisen ohjeistus on ilmestynyt! Onnistunut rakennushanke edellyttää laadukasta ja toimivaa rakennusprosessia, jossa rakennuttaja määrittelee rakennushankkeen tavoitteet, ohjaa prosessia ja hankkii tarvittavat resurssit.

Kunnallisen rakennuttamisprosessin selkeyttämiseksi ja rakennuttamisosaamisen ylläpitämiseksi tarvitaan ohjeistusta. Ohje on tehty yhteistyössä Suomen Kuntaliiton kanssa. Tavoitteena on ollut tehdä kattava, ajan tasalla olevan kunnallisen rakennuttamisen ohje.

Julkaisu on tarkoitettu rakennuttamisorganisaation käsikirjaksi, jossa kuvataan rakennuttamisen eri vaiheet ja niihin liittyvät toimenpiteet kuntarakennuttamisen sekä muun julkisen rakennuttamisen kannalta. Julkaisussa on otettu huomioon kunnallisen toimintaympäristön erityispiirteet – monitasoisen päätöksenteko, julkiset hankintamenettelyt, uudet rahoitusmuodot sekä julkisuuden ja median kiinnostus rakennuttamishankkeisiin. Ohjeessa käsitellään sekä talonrakentamista että infrarakentamista.

Kunnan sisällä uusi julkaisu toimii oppaana niin virkamiehille kuin luottamushenkilöille. Palveluntarjoajille kuten rakennuttajakonsulteille, tuote- ja materiaalitoimittajille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille teos tarjoaa ajantasaisen katsauksen normistoon ja kehittyviin käytäntöihin.

281 sivua.

Saatavissa myös pdf:nä. Katso RIL 262-2014 eKirja

Ole mukana kehittämässä RILin julkaisutoimintaa, anna kirjoista palautetta tästä.


Maksutavat

Maksutapa