RILin tekniseksi päälliköksi on nimitetty Pekka Talaskivi

Diplomi-insinööri Pekka Talaskivi aloittaa Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RILin teknisenä päällikkönä 16.4.2018. Hän tulee vastaamaan RILin julkaisuiden tuottamisesta sekä pätevyystoiminnasta. Talaskivi siirtyy uuteen tehtäväänsä Rapal Oy:n vanhemman asiantuntijan ja osakkaan paikalta.

Talaskivellä on monipuolinen kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta niin puututkijana, teräsrakennesuunnittelijana kuin kiinteistöjen hallinnankin parista. Rapalilla hän aloitti vuonna 2001 työskennellen vuosien varrella muun muassa erilaisissa myynnin, projektinhallinnan ja kehityksen tehtävissä. 

RILissä Talaskiveä kiinnostaa mahdollisuus vaikuttaa entistä laajemmin rakennusalaan ja rakennetun ympäristön tulevaisuuteen.
”Inspiroidun siitä muutoksesta mihin digitalisaatio, kaupungistuminen ja ilmastonmuutoksen asettamat vaatimukset ovat viemässä rakennusalaa ja yhteiskuntaa. RILin ohjeet ja käsikirjat toimivat kosketuspintana kaikkeen, mitä alalla on.”

Seuraava kehitysaskel on uuden teknisen päällikön mukaan RILin julkaisuiden digitalisoiminen.

”Talaskivellä on vahva tekninen tausta ja monialainen näkemys rakennetusta ympäristöstä. Hänellä on paljon osaamista uuden tiedon tuottamisesta alalle. Talaskivessä yhdistyy hienosti analyyttinen ja uutta luova ote alaan”, RILin toimitusjohtaja Miimu Airaksinen sanoo.

Talaskiven aloittaessa RILin organisaatiota uudistetaan samalla yhdistämällä täydennyskoulutukset ja julkaisutoiminta yhteiseksi yksiköksi.

”Talaskivi tuo luontevasti lisää vauhtia asiakkaidemme tarpeiden tunnistamiseen sekä toimintamme edelleen kehittämiseen ja kasvattamiseen”, toteaa RILin tuotteista ja palveluista vastaava johtaja Teemu Vehmaskoski.

Lisätiedot:
Miimu Airaksinen, RILin toimitusjohtaja, miimu.airaksinen@ril.fi,  040 770 4832
Pekka Talaskivi, RILin tekninen päällikkö 16.4. alkaen, 050 562 0116

Kuva: Sami PerttiläTakaisin edelliselle sivulle

/ Ril facebookissa

19.02.2019

RIL - Suomen Rakennusinsinöörien Liitto: Kesätöitä teekkareille, osa 22: Wärtsilä Corporation Kiinnostaako sinua haastava, koulutustasi tukeva kesätyö kansainvälisessä ympäristössä Vaasan, Turun tai Helsingin maisemissa? Jatka lukemista! Wärtsilä is the global leader in smart technologies and complete lifecycle solutions for the marine and energy markets. We are hiring now 500 students from all technical and business fields to work with us in challenging positions! Depending on your skills and interests, you could work in areas like research and development, technical expertise, design, project management, technical information, documentation and quality. Heräsikö kiinnostus? Hae Wärtsilän paikkoja RILin kesätyösivujen kautta -> https://bit.ly/2RaJrF3 Toimi vikkelästi, sillä haku päättyy 28.2.2018!! #kesätyö #teekkari

19.02.2019

RIL - Suomen Rakennusinsinöörien Liitto: Ihanaa, rentouttavaa lomaviikkoa kaikille tällä viikolla talvilomaansa viettäville! Onko lomalla helppo irtautua töistä – vai ahdistaako töihin paluu kerääntyneiden sähköpostien ääreen jo loman aikana? Koetko oman työn organisoinnin hankalaksi, etkö malttaisi irtautua työtehtävien äärestä iltamyöhälläkään? RILin vuoden 2019 jäsentaitokoulutukset polkaistaan käyntiin maaliskuun lopulla, kun pureudumme ajanhallinnan ja itsensä johtamisen saloihin. Koulutusta vetää Rosa Liimatainen, jolla on kokemusta satojen henkilöiden luotsaamisessa eteenpäin urallaan. Liimatainen on työskennellyt esimerkiksi Valmennuskeskus Publicin kouluttajana. Koulutuksessa osallistujat tarkastelevat omaa tilannettaan erilaisten tehtävien avulla ja saavat vinkkejä tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen, ajankäytön tehostamiseen ja priorisointiin. Koulutuksesta saat runsaasti käytännön vinkkejä, jotka auttavat töiden järjestämisessä ja vievät kohti parempaa arkea. Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu -> https://bit.ly/2ScmSLV #ajanhallinta #stressi #itsensäjohtaminen