Vuoden Teema 2023: EU-taksonomia

RILin kuluvalla kolmivuotisella strategiakaudella (vv. 2022-2024) keskitytään vastuullisen vaikuttamisen teemoihin. Viime vuonna teemana oli tahtiaikarakentaminen, tänä vuonna EU-taksonomia ja vuonna 2024 alan houkuttelevuus.


Alla linkkejä strategiakauden teemoja koskeviin, RILin ajankohtaisiin artikkeleihin:

Tahtituotanto:

EU-taksonomia

Tutustu myös marraskuussa 2022 RILin järjestämän RIL-Summit 2022 -seminaarin materiaaleihin. Seminaarin aiheena oli Turvallisuus, tahtituotanto ja vihreä raha – tavoittelemmeko KIRA-alalla tähtiä? Seminaarin tallenteeseen ja esiintymismateriaaleihin pääset tutustumaan tällä sivulla.

Strategiakauden teemoja on käsitelty monipuolisesti myös RILin webinaarimuotoisissa tietoiskuissa. RILin jäsenet pääsevät jälkikäteen katsomaan tietoiskujen materiaaleja ja tallenteita RILin Jäsensivujen kautta. Alla osa strategiakauden teemoja käsitelleistä tietoiskuista:

  • 1.6.2022 – RILin kehittyvät teknologiat-teemaryhmän webinaari: Tuottavuutta tahtituotantoon toimitusketjun hallinnalla
  • 8.3.2023 – RILin tietoisku: Faktaa EU-taksonomiasta ja kestävästä rahoituksesta 
  • 28.3.2023 – RILin tietoisku: Kestävä rahoitus ja EU-taksonomia sijoitusten näkökulmasta
  • 4.4.2023 – RILin Kiertotalous-teemaryhmän tietoisku: EU-taksonomia - perusteet ja tilaajan näkökulma
  • 19.4.2023 – RILin Kehittyvät teknologiat-teemaryhmän tietoisku: EU-taksonomian vaatimukset rakennusalan tiedonhallinnalle