RILin tekniseksi päälliköksi on nimitetty Pekka Talaskivi

ti 27. maaliskuuta 2018 08.00.00

Diplomi-insinööri Pekka Talaskivi aloittaa Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RILin teknisenä päällikkönä 16.4.2018. Hän tulee vastaamaan RILin julkaisuiden tuottamisesta sekä pätevyystoiminnasta. Talaskivi siirtyy uuteen tehtäväänsä Rapal Oy:n vanhemman asiantuntijan ja osakkaan paikalta.

Talaskivellä on monipuolinen kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta niin puututkijana, teräsrakennesuunnittelijana kuin kiinteistöjen hallinnankin parista. Rapalilla hän aloitti vuonna 2001 työskennellen vuosien varrella muun muassa erilaisissa myynnin, projektinhallinnan ja kehityksen tehtävissä. 

RILissä Talaskiveä kiinnostaa mahdollisuus vaikuttaa entistä laajemmin rakennusalaan ja rakennetun ympäristön tulevaisuuteen.
”Inspiroidun siitä muutoksesta mihin digitalisaatio, kaupungistuminen ja ilmastonmuutoksen asettamat vaatimukset ovat viemässä rakennusalaa ja yhteiskuntaa. RILin ohjeet ja käsikirjat toimivat kosketuspintana kaikkeen, mitä alalla on.”

Seuraava kehitysaskel on uuden teknisen päällikön mukaan RILin julkaisuiden digitalisoiminen.

”Talaskivellä on vahva tekninen tausta ja monialainen näkemys rakennetusta ympäristöstä. Hänellä on paljon osaamista uuden tiedon tuottamisesta alalle. Talaskivessä yhdistyy hienosti analyyttinen ja uutta luova ote alaan”, RILin toimitusjohtaja Miimu Airaksinen sanoo.

Talaskiven aloittaessa RILin organisaatiota uudistetaan samalla yhdistämällä täydennyskoulutukset ja julkaisutoiminta yhteiseksi yksiköksi.

”Talaskivi tuo luontevasti lisää vauhtia asiakkaidemme tarpeiden tunnistamiseen sekä toimintamme edelleen kehittämiseen ja kasvattamiseen”, toteaa RILin tuotteista ja palveluista vastaava johtaja Teemu Vehmaskoski.

Lisätiedot:
Miimu Airaksinen, RILin toimitusjohtaja, miimu.airaksinen@ril.fi,  040 770 4832
Pekka Talaskivi, RILin tekninen päällikkö 16.4. alkaen, 050 562 0116

Kuva: Sami Perttilä



Takaisin edelliselle sivulle

/ Ril facebookissa

15.02.2019

RIL - Suomen Rakennusinsinöörien Liitto: Kesätöitä teekkareille, osa 20: A-Insinöörit Ensi kesä A-insinöörinä? Me lupaamme kasvattaa aloittelijasta asiantuntijan! Tule hankkimaan kannuksia ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon, jossa tehdään isoja asioita yhdessä. Etsimme kesätyöntekijöiksi ja -harjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Saatat jäädä meille pitemmäksikin aikaa. A-insinöörit tajoaa kesätyö- ja harjoittelupaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Hakulinkki jo 28.2. päättyvään hakuun -> https://bit.ly/2RaJrF3 #teekkari #kesätyö

14.02.2019

RIL - Suomen Rakennusinsinöörien Liitto: Kesätöitä teekkareille, osa 19: YIT Suomi Haluaisitko olla rakentamassa tulevaisuuden elinympäristöjä joukkueessa, jossa arvostetaan tekemisen meininkiä? YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita, sekä olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Raudanlujassa joukossamme työskentelee yli 10 000 rakennusalan asiantuntijaa työnjohdon taitajista hankinnan huippuosaajiin. Harjoittelijat ovat tärkeä osa osaavaa porukkaamme; YIT Polulla työmaillamme ja toimistoissa työskenteleekin vuosittain yli 1000 harjoittelijaa! Tutustu monipuolisiin YIT:n kesätyövaihtoehtoihin ja hae helmikuun aikana! Linkit mielenkiintoisiin kesätyöpaikkoihin RILin kesätyösivulla -> https://bit.ly/2RaJrF3 #kesätyö #teekkari