RILin tekniseksi päälliköksi on nimitetty Pekka Talaskivi

ti 27. maaliskuuta 2018 08.00.00

Diplomi-insinööri Pekka Talaskivi aloittaa Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RILin teknisenä päällikkönä 16.4.2018. Hän tulee vastaamaan RILin julkaisuiden tuottamisesta sekä pätevyystoiminnasta. Talaskivi siirtyy uuteen tehtäväänsä Rapal Oy:n vanhemman asiantuntijan ja osakkaan paikalta.

Talaskivellä on monipuolinen kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta niin puututkijana, teräsrakennesuunnittelijana kuin kiinteistöjen hallinnankin parista. Rapalilla hän aloitti vuonna 2001 työskennellen vuosien varrella muun muassa erilaisissa myynnin, projektinhallinnan ja kehityksen tehtävissä. 

RILissä Talaskiveä kiinnostaa mahdollisuus vaikuttaa entistä laajemmin rakennusalaan ja rakennetun ympäristön tulevaisuuteen.
”Inspiroidun siitä muutoksesta mihin digitalisaatio, kaupungistuminen ja ilmastonmuutoksen asettamat vaatimukset ovat viemässä rakennusalaa ja yhteiskuntaa. RILin ohjeet ja käsikirjat toimivat kosketuspintana kaikkeen, mitä alalla on.”

Seuraava kehitysaskel on uuden teknisen päällikön mukaan RILin julkaisuiden digitalisoiminen.

”Talaskivellä on vahva tekninen tausta ja monialainen näkemys rakennetusta ympäristöstä. Hänellä on paljon osaamista uuden tiedon tuottamisesta alalle. Talaskivessä yhdistyy hienosti analyyttinen ja uutta luova ote alaan”, RILin toimitusjohtaja Miimu Airaksinen sanoo.

Talaskiven aloittaessa RILin organisaatiota uudistetaan samalla yhdistämällä täydennyskoulutukset ja julkaisutoiminta yhteiseksi yksiköksi.

”Talaskivi tuo luontevasti lisää vauhtia asiakkaidemme tarpeiden tunnistamiseen sekä toimintamme edelleen kehittämiseen ja kasvattamiseen”, toteaa RILin tuotteista ja palveluista vastaava johtaja Teemu Vehmaskoski.

Lisätiedot:
Miimu Airaksinen, RILin toimitusjohtaja, miimu.airaksinen@ril.fi,  040 770 4832
Pekka Talaskivi, RILin tekninen päällikkö 16.4. alkaen, 050 562 0116

Kuva: Sami PerttiläTakaisin edelliselle sivulle

/ Ril facebookissa

22.02.2019

RIL - Suomen Rakennusinsinöörien Liitto: Kesätöitä teekkareille, osa 25: Haahtela-yhtiöt Haahtela-yhtiöt on rakentamisen projektinjohtoon, rakennus- ja kiinteistöalan sekä henkilöstöhallinnan tutkimukseen ja kehitykseen, sekä kiinteistöjen, rakentamisen ja henkilöstöhallinnon ohjelmistokehitykseen erikoistunut organisaatio. Meillä jokainen ratkaisu tehdään ensisijaisesti tuomaan asiakkaallemme pitkän elinkaaren hyötyä ja kustannussäästöä. Tavoitteemme on jatkuvasti kehittää uusia tuotteita ja menetelmiä, jotka toimivat suunnannäyttäjinä rakentamisessa, toimivien toimitilojen suunnittelussa ja henkilöstön resursoinnissa ympäri maailmaa. Toimi pian, sillä haku Haahtela-konsernin avoimiin kesätyöpaikkoihin päättyy jo 28.2! Hakulinkki RILin kesätyökampanjasivuilla-> https://bit.ly/2RaJrF3 #kesätyö #teekkari

21.02.2019

RIL - Suomen Rakennusinsinöörien Liitto: Kesätöitä teekkareille, osa 24: JM Suomi Hae nyt kesätyönjohtajaksi JM Suomi Oy:lle, joka on saanut Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa! Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Etsimämme työnjohtajat ovat aikaansaavia, täsmällisiä ja tarkkoja niin aikataulujen kuin kustannusseurannan kanssa, sekä omaavat vahvat vuorovaikutustaidot. Edellytämme haettavaan toimeen soveltuvia rakennusalan opintoja sekä halua oppia ja kehittyä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja tukea työssäsi, sekä avoimen työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki. Meillä hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä; työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle! Lue lisää ja hae työnjohtajaksi viim. 1.3! -> https://bit.ly/2RaJrF3 #kesätyö #teekkari