Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

Osta tuote

Yhteensä: 98,00€ 89,09€
Tuotteen kuvaus
Tuotteen ladattavat materiaalit

Tuotteen kuvaus

RIL 205-1-2017 Puurakenteiden suunnitteluohje on standardin SFS-EN 1995-1-1 Puurakenteiden suunnittelu. Osa 1-1: Yleiset säännöt ja rakennuksia koskevat säännöt suunnitteluohje, joka antaa tiivistetyssä muodossa ohjeita puurakenteiden syvälliseen suunnitteluun eurokoodeihin sekä kansallisiin valintoihin ja määräyksiin perustuen. Julkaisussa on annettu tulkintaohjeita ja tarvittaessa lisäohjeita. Ohje on tarkoitettu käytettäväksi muiden eurokoodien ja RILin eurokoodikirjasarjan (RIL 20x) kanssa, eikä sitä saa käyttää yhdessä muiden määräysten, normien tai ohjeiden kanssa, ellei tätä ole erikseen sallittu.

Päivitetty RIL 205-1-2017 perustuu v. 2017 voimaan astuneeseen rakennusmääräyskokoelman osaan ”Rakenteiden lujuus ja vakaus”. Uuteen RakMK-osaan on kerätty kantavia rakenteita koskevia säädöksiä (lakiotteita ja asetuksia), eurokoodien kansallisia liitteitä ja näihin liittyviä ympäristöministeriön ohjeita.

Päivitetyssä ohjeessa on otettu huomioon uuden rakentamismääräyskokoelman lisäksi viime vuosien aikana tehdyt standardimuutokset, tarkennetut kansalliset tuotehyväksyntämenettelyt sekä on tehty lukuisa pieniä tarkennuksia rakenneosien ja liitosten suunnitteluun. Myös kaikki v. 2009 version myöhemmin tehdyt lukuista lisäykset ovat julkaisussa mukana.


Maksutavat

Maksutapa