Valittu määrä ylittää varastosaldon

Ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Kirjaudu

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
RIL pääsivulle

Selaa tuotteita  

Osta tuote

Yhteensä: 105,00€ 95,45€
Tuotteen kuvaus
Tuotteen ladattavat materiaalit

Tuotteen kuvaus

RIL ry on vuosikymmeniä julkaissut rakennetun ympäristön laatua ja hyvää rakentamistapaa edistäviä suunnittelu- ja toteutusohjeita sekä käsikirjoja. Tässä julkaisussa RIL 273-2022 Infrarakennuttaminen käsitellään koko infrahanketta lähtien käynnistysvaiheen tarpeiden ja tavoitteiden määrittelystä aina hankkeen jälkeisiin kunnossapitoprosesseihin. Hankkeen johtamisen, suunnitteluttamisen ja toteuttamisen osioiden ohella julkaisussa paneudutaan myös erilaisten infrahankkeiden erityispiirteisiin.

Infrasektorin yleinen haaste on, että hyvät käytännöt ja prosessimallit ovat usein organisaatio- ja henkilösidonnaisia ja alalla on paljon kokemusperäistä tietoa, jota ei ole dokumentoitu yleisempään käyttöön. Infra-alan johtamisesta ja rakennuttamisesta on talonrakentamisesta poiketen hyvin vähän kirjallisuutta. Infrastruktuurin rakentamisesta ja kunnossapidosta yli puolet on julkisella rahalla toteutettua. Ohjeessa on otettu huomioon ajantasainen lainsäädäntö ja käsiteltäviin aiheisiin liittyvät viranomaismääräykset.

Julkaisu on ensimmäinen yhtenäinen esitys infrarakennuttamisen sisällöstä, tehtävistä ja alan yhteisistä käytännöistä ja se soveltuu hyvin myös oppikirjaksi.

208 sivua.


Maksutavat

Maksutapa