RIL-nuorisokilpailuilla ideat ilmaan ja nyrkit saveen!

RIL järjestää opiskelijoilla ja nuorille ammattilaisille kilpailuja edistääkseen alan pitkäjänteistä kehitystä.

Nuorille suunnatut kilpailut aktivoivat tulevaisuuden rakentajat alan kehittämisen pariin. Samalla kilpailut tarjoavat opiskelijoille vaihtelua opintoihin sekä erinomaisen lisän oman ammatillisen kasvun tueksi. Kilpailuja on järjestetty poikkitieteellisessä hengessä syvää teknistä osaamista unohtamatta. Ammatillisen oppimisen lisäksi kilpailuissa pyritäänkin huomiomaan myös muiden tärkeiden taitojen kehittäminen: aidon kehitystyön tapaan kilpailuprosessi vaatii luovaa ajattelua, ryhmätyökykyjä, esiintymistaitoa, ideoiden myymistä, visualisointeja ja niin edelleen.

RILin järjestämät nuorisokilpailut huomioivat rakennusalan monipuoliset vaatimukset. Kilpailuja on jo järjestetty työ- ja asuintilojen kehittämiseksi, liikenne- ja infra-alalle, sillanrakennukseen sekä aluekehitykseen liittyen. Näin RIL haluaa tarjota uusia työkaluja nuorten itsensä sekä koko rakennusalan jatkuvaan kehittämiseen.

Kilpailut järjestetään tyypillisesti yhteistyössä yhden tai useamman osapuolen kanssa, heidän tarpeistaan lähtien. Asiakkaitamme ovat olleet mm. Tekes, VTT, HSL, MANK, Espoon kaupunkij ja Messukeskus. Haluaisiko sinunkin organisaatiosi saada hankkeelleen hyviä ideoita ja myönteistä näkyvyyttä?