RIL haastaa työnantajat kesätyökampanjaan!

RIL toteuttaa vuosittain kesätyökampanjan, jossa autamme työnantajia tarjoamaan teekkareille kesätöitä RILin kanavien välityksellä.
 

Kesätyökampanja 2024

Kesätyönhakuaika on taas käynnissä ja RIL haluaa auttaa teekkareita löytämään kesäksi oman alan tekemistä. Annamme veloituksetta somenäkyvyyttä työnantajille, jotka tarjoavat kesätöitä rakennetun ympäristön aloja opiskeleville teekkareille.
Välitämme tietoa avoimista kesätyöpaikoista Facebookissa (facebook.com/RILInsinoorit), Instagramissa (@rilinsinoorit) ja LinkedInissä (linkedin.com / RIL -Finnish Association of Civil Engineers). Kokoamme linkit myös tälle sivulle.

Työnantaja: Lähetä meille lyhyt esittelyteksti (maks. 800 merkkiä), mahdollinen kuvituskuva (vähintään 300 dpi) sekä linkki avoimen työpaikan hakusivulle. Esittelytekstit tulee lähettää 16.2.2024 mennessä. Osoita viestisi RILin jäsenpalvelu- ja koulutusassistentille Sarianna Rimpeläiselle osoitteeseen sarianna.rimpelainen(at)ril.fi. Kesätyöpaikat päivittyvät tälle sivulle sen mukaan, milloin paikkojen haku päättyy, aiemmin päättyvät haut ylimpänä.
 

Kesätyökampanjan yhteydessä ilmoitukset RILin kanavissa alennetuin hinnoin!

Kesätyöhaun yhteydessä olemme päättäneet tarjota kampanjahintaan myös tavallisten työpaikkailmoitusten sekä muiden yritysten ilmoitusten julkaisun kanavissamme. Julkaisemme ilmoituksia RILin jäsenuutiskirjeessä ja kohdennetussa RIL-Extra -uutiskirjeessämme.

RILin uutiskirjeen ilmoitukset, vuoden 2024 hintakategoriat:

1. Normaali hinta ilmoitukselle jäsenuutiskirjeessä TAI RIL-Extrassa: 600 eur + alv 
2. Ilmoitus kahden viikon ajan jäsenuutiskirjeessä TAI RIL-Extrassa alennettuun hintaan: 1 100 + alv 
3. Ilmoitus yhdessä uutiskirjeessä sekä ilmoitus viikon ajan RILin verkkosivuilla www.ril.fi TAI Rakennustekniikkalehti.fi-sivustolla: 1 100 euroa + alv
4. Kampanjatarjous: Ilmoitus helmi- tai maaliskuun aikana kahdessa peräkkäisessä uutiskirjeessä: 900 euroa + alv

Tavoita ilmoituksellasi rakennetun ympäristön alan taitavimmat osaajat – lähetä ilmoituksesi tai kysy lisätietoja RILin toimistolta Jenni Aholalta jenni.ahola(at)ril.fi

AVOIMET Kesätyöpaikat vuonna 2024

1. SKANSKA

Mistä harjoittelupaikasta saa eniten irti? Meillä on sulle idea! Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohessa.

Harjoitteluohjelmassa pääset kehittämään osaamistasi oman alasi töissä yhteensä kolmena kesänä. Ohjelmaan kuuluvat myös kehitystehtävät sekä keväisin ja syksyisin järjestettävät valmennuspäivät, joiden aikana opit työelämätaitoja, muodostat kattavan kokonaiskuvan rakennusalan mahdollisuuksista ja tutustut muihin oppiviin ympäri Suomen.

Ota etumatkaa elämään ja hae mukaan 21.1.2024 mennessä osoitteessa skanska.fi/oppiva!

Tammi-helmikuun vaihteessa avaamme myös perinteisen kesätyöhakumme osoitteessa skanska.fi/kesatyo. Kesätyöhakumme on avoinna huhtikuulle saakka.
 

2. SRV

Tulisitko työkaveriksemme harjoitteluun?

Harjoittelijamme pääsevät mukaan rakentamisen arkipäivään. Kollegat ovat alan ammattilaisia, jotka ohjaavat ja neuvovat harjoittelijan uran alussa. Mielenkiintoiset hankkeemme näyttävät rakentamisen monipuolisuuden ja työtehtävien kirjon.

Harjoittelijaohjelman kautta harjoittelijamme saavat:

 • Perehdytyksen ja parhaan mahdollisen alun työelämään
 • Työyhteisön, joka tukee kehitystä ja ottaa osaksi porukkaa
 • Tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen työyhteisön, jossa kaikki voivat osallistua ja vaikuttaa
 • Riittävästi vastuuta riittävällä tuella
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä kohti omia tavoitteita.

Työtehtävissään harjoittelijat tuntevat saavansa riittävästi vastuuta ja oppivansa uutta. Harjoitteluhakumme on auki 24.1.2024 saakka.

Hakulinkki: https://ats.talentadore.com/apply/harjoitteluhaku-2024/Z9LEVl
 

3. Welado

Opiskelijana Weladolla

Me Weladolla haluamme kehittää hyvinvoivempaa työelämää ja edistää rakennusalan kulttuurimuutosta. Pehmeät arvomme – avoimuus, empaattisuus, rohkeus ja tekijöilleen parhaus – ohjaavat tekemistämme päivittäin.

Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Oletko nälkäinen oppimaan, mutta samalla jaat mielelläsi omaa osaamistasi ja mielipiteitäsi avoimesti? Haluatko auttaa myös muita menestymään?

Tarjoamme opiskelijoille harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkoja, osa-aikaista työtä sekä kesätöitä. Haemme ensi kesälle vielä yhtä kesätyöntekijää ratahankkeisiin mittaustehtäviin.

Viimeinen hakupäivä on maanantai 29.1.2024 ja valitulle tulee tieto 12.2.2024 mennessä.

Lue lisää tehtävästä ja meistä työnantajana urasivultamme. 


4. espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkisuunnittelukeskus

Espoon liikennesuunnitteluun Korkeakouluharjoittelija

Espoon kaupunki etsii teekkaria tai AMK-opiskelijaa liikennesuunnittelutehtäviin 3-4 kuukaudeksi. Harjoittelijalle pyritään antamaan laaja-alaisesti erityyppisiä tehtäviä kokeneempien suunnittelijoiden ohjaamana. Töitä voivat olla esimerkiksi kaavoituksen liikennesuunnittelu, kävelyn ja pyöräilyn edistäminen, joukkoliikennesuunnittelu, liikennelaskennat, paikkatietotarkastelut ja muut liikenneselvitykset. Vähimmäisvaatimuksena 3 vuotta yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa opiskellut henkilö.

Hakuaika päättyy 31.1.2024. 

Katso lisätiedot ja hae työpaikkaa osoitteessa: www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/korkeakouluharjoittelija-kesatyo-liikennesuunnittelu-espoo-04-1-24/
 

5. Boost Brothers

Boost Brothers toimii rakennushankkeissa tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme ja luoda oivalluksia tulevaisuuden rakentamisesta, jossa myös ympäristönäkökulmat ovat vahvasti esillä.

Fast Track -harjoitteluohjelmassamme pääset tutustumaan rakennuttamisen asiantuntijatehtäviin. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kustannuslaskentaa, hankinnoissa avustamista sekä projekteihin liittyviä erilaisia selvitystöitä.

Harjoittelu ja työtehtävät sopivat parhaiten opinnoissaan jo pidemmällä olevalle, valmistumisvaiheen, opiskelijalle (5.–6. vuosikurssi), jolloin jo suoritetut opinnot tukevat harjoittelun työtehtäviä.

Hae viimeistään 31.1.2024. Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet nettisivuillamme.

Kiinnostaako ura rakentamisen kärjessä? Hae meille Fast Track -harjoittelijaksi ja liity Boostin nuorekkaaseen ja asiantuntevaan tiimiin!
 

6. Ramboll

Haluatko työn, jossa pääset mukaan oikeisiin projekteihin ja osaksi yritystä, joka tekee merkityksellistä työtä yhteiskunnan kestävän tulevaisuuden eteen?

Kesäharjoittelijana Rambollissa pääset heti alusta lähtien osallistumaan innovatiivisten ja kestävien ratkaisujen luomiseen. Voit vaikuttaa esimerkiksi infrastruktuurin, ympäristön tai rakennusten suunnitteluun tai työskennellä esimerkiksi biodiversiteetin, vesiverkostojen tai rakennuttamisen parissa.

Kesällä 2023 työllistimme yli 100 harjoittelijaa, ja heidän tyytyväisyytensä heijastuu myös Universumin tutkimukseen, jossa Ramboll sijoittui opiskelijoiden mielestä teknisen alan ihanteellisimpien työnantajien joukossa sijalle 10.

Hakuaika päättyy 4.2.2024.

Kesätyöhakumme on nyt auki urasivuillamme. Kaikki avoimet kesäharjoittelupaikkamme on merkitty KESÄTYÖ-nimikkeellä. 
 

7. Teollisuuden Voima Oyj (TVO)

Työmaavalvonta, harjoittelu

Kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluu rakennuttamisen, hankinnan, viranomaishyväksynnän, dokumentoinnin, yms. projektinhallinnan tehtävissä avustaminen sekä näihin liittyvien selvitysten laadinta. Tämän lisäksi harjoittelijan tehtävänä on TVO:n infra- ja talonrakennushankkeiden valvonta työmaalla kokeneiden valvojien apuna.

Kesäharjoittelu / Rakennustekninen työmaavalvonta, TVO (rekrytointi.com)

Suunnittelija, harjoittelu

Rakennustekniikan suunnittelija toimii mukana OL1 & OL2 laitoksiin liittyvissä muutostöissä ja pienissä projekteissa. Kesäharjoittelijan tehtäviin kuulu mm. kiinnitysten ja läpivientien suunnittelua sekä muita suunnittelua avustavia tehtäviä. Haemme tehtävään 2.–4. vuosikurssin rakennustekniikan opiskelijaa.

Kesäharjoittelu / Rakennustekniikan suunnittelija (rekrytointi.com)

Lisätietoa harjoittelupaikoista antaa yksikköpäällikkö Tanja Uusi-Luomalahti, p. 044 0522 932

Hakuaika päättyy 4.2.2024


8. Rejlers

Haluatko olla mukana luomassa kestäviä ratkaisuja ja kehittämässä tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa? Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka luo tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa ja edistää vihreää siirtymää.

Työllistämme kymmeniä loistavia kesäharjoittelijoita vuosittain. Valtaosa harjoittelijoista jatkaa työskentelyä myös kesäkauden jälkeen, ja tarjoamme tälläkin kertaa mahdollisuuden jatkaa kesän jälkeen tuntitöissä opintojen ohella. Tuemme myös lopputyön tekemistä ja sovimme tästä kanssasi tarvittaessa erikseen.

Viime kesän kesäharjoittelijat ovat arvostaneet Rejlersillä erityisesti mukavia ja osaavia työkavereita, työyhteisön ilmapiiriä, töiden ja opiskelujen välistä tasapainoa, oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia ja alusta alkaen sopivan vastuun saamista asiakasprojekteissa. Lue lisää vuoden 2023 kesäharjoittelijoiden kokemuksia Rejlersillä työskentelemisestä täällä.

Hakuaika päättyy 11.2.2024.

Tutustu monipuolisiin ja mielenkiintoisiin kesätyöpaikkoihimme urasivuillamme ja jätä hakemus. Innolla odotamme, että pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!
 

9. Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Miltä kuulostaisi kesätyö ainutlaatuisten hankkeiden parissa? Hyppää Kaupunkiliikenteen kyytiin!

Meillä pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa ainutlaatuisessa työympäristössä alan ammattilaisten tukemana. Tutustu viime kesän kesätyöntekijän kokemukseen kesätyöstä varikkohankkeiden parissa!

Haemme kesäksi joukkoomme muun muassa projektiharjoittelijoita ratainfra ja rata- ja ratasähköprojekteihin sekä kalustoinsinööriharjoittelijaa! Kaikki avoimet kesä- ja harjoittelupaikkamme löytyvät urasivuiltamme.

Haku päättyy 12.2.2024. 


10. SWECO

Haluatko vaikuttaa merkittävästi ympäristöön ja yhteiskuntaan? Sweco on oikea paikka sinulle, sillä rakennamme tulevaisuutta jo tänään!

Sweco tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden unohtumattomaan kesäkokemukseen rakennetun ympäristön aloilla. Etsimme motivoituneita opiskelijoita liittymään joukkoomme kesätyöntekijöiksi. Meille kesätyöläiset ovat tärkeitä tulevaisuuden suunnittelijoita, joille tarjoamme innostavan alun urallaan. Osallistumme Vastuullisen Kesäduunikampanjaan ja tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä kesäharjoittelijoillemme.

Hakuaikaa on 14.2.2024 asti.

Tutustu tarkemmin avoimiin kesätyöpaikkoihimme täältä: https://www.sweco.fi/ura/avoimet-tyopaikat/?scroll-to=vacancies-top&area=&region=&Opiskelijoille=1&search=
 

11. Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Onko ympäristöala sinun juttusi? Haluatko olla ensi kesänä rakentamassa kanssamme kestävää tulevaisuutta? HSY tarjoaa monipuolisia kesätöitä mukavassa työporukassa.

Haemme kesätyöhön mm. koneinsinööriharjoittelijaa pääkaupunkiseudulle, projektiavustajaa monipuolisiin jätehuollon hankkeisiin Helsinkiin Ilmalaan, laitosoperaattoreita Espoon Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen, kenttämestareita Sipooseen Metsäpirtin mullan toimipisteeseen sekä kunnossapidon suunnittelijaa Helsinkiin Viikinmäen jätevedenpuhdistamolle.

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2024 asti www.hsy.fi/tyopaikat.
Tutustu kesätyöntekijöidemme kertomuksiin meillä työskentelystä verkkosivuillamme.
 

12. helsingin kaupunkiympäristö

Suunnittelijaharjoittelija (5 kpl)

Kiinnostaako sinua kesätyö liikenteen ja kaupungin kehittämisen parissa? Haemme viittä suunnittelijaharjoittelijaa Liikenne- ja katusuunnittelupalveluun Helsingin Kaupunkiympäristölle kesäksi 2024. Suunnittelijaharjoittelijana tehtäviisi sisältyy erilaisia liikenne- ja katusuunnittelun avustavia tehtäviä. Tule oppimaan ja kehittämään osaamistasi alan ammattilaisten parissa!

Tarkemmat kuvaukset avoinna olevista tehtävistä löydät täältä: Suunnittelijaharjoittelija | Helsingin kaupunki

Hakuaika päättyy 12.2.2024.

Teknisen alan harjoittelija

Hei Sinä tulevaisuuden huippuammattilainen, tule töihin Helsingin Kaupunkiympäristölle kesäksi 2024! Etsimme nyt kesäharjoittelijaa Asuntotuotannon palveluun avustaviin projekti-insinöörin tehtäviin vahvistamaan ammattitaitoista tiimiämme. Tehtävässä pääset osallistumaan avustaviin tehtäviin Helsingin mielenkiintoisissa asuntohankkeissa. Tule tekemään vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä Helsingin hyväksi!

Lue lisää tehtävästä täällä: Teknisen alan harjoittelija | Helsingin kaupunki

Hakuaika päättyy 16.2.2024.


13. Granlund

Granlundin harjoittelijahaku vuoden 2024 paikkoihin on auki!

Tarjoamme kymmenittäin harjoittelupaikkoja ympäri Suomen tekniikan alan korkeakouluopiskelijoille.

Harjoittelijamme otetaan heti mukaan oikeisiin hommiin ja ammattilaisemme tukevat uransa alkutaipaleella olevaa harjoittelijaa. Viime kesän harjoittelijoistamme 100 % suosittelisi meitä ystävälleen ja harjoittelijamme kokivat voivansa todella hyvin vaikuttaa työhönsä.

Katso avoimet paikat ja hae kira-alan parasta harjoittelupaikkaa! Haku päättyy 18.2.2024. Käsittelemme hakemuksia myös hakuajalla, joten hae heti!

Harjoittelupaikkoja löytyy mm. seuraavasti:

 • Arkkitehtiharjoittelija
 • Energiakonsultoinnin harjoittelija
 • Energiatekniikkasuunnittelun harjoittelija
 • Korjausrakentamisen harjoittelija
 • Laatu- ja vastuullisuusharjoittelija
 • LVI-suunnittelun harjoittelija
 • Projekti-insinööriharjoittelija, teollisuus
 • Rakennetekniikkasuunnittelun harjoittelija
 • Rakennusautomaatiosuunnittelun harjoittelija
 • Rakennuttamisen ja valvonnan harjoittelija
 • Sprinklerisuunnittelun harjoittelija
 • Sähkösuunnittelun harjoittelija
 • Tele- ja turvasuunnittelun harjoittelija
 • Valaistussuunnittelun harjoittelija
 • Ylläpidon asiantuntijaharjoittelija

Linkki hakemuksiin: https://careers.granlund.fi/pages/harjoittelijahaku
 

14. AFRY

Tekniikan ja luonnontieteiden opiskelijat, etsimme teitä Staroiksemme AFRYlle!

AFRY Future Stars -ohjelma sopii valmistumisen kynnyksellä oleville opiskelijoille. Ohjelman avulla haluamme löytää pitkäaikaisia, rohkeita ja omistautuneita tiimipelaajia AFRYlle.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden tutustua konsulttiympäristön arkeen vuoden mittaisen harjoittelusi aikana. Harjoittelu koostuu opintojasi tukevista työtehtävistä ja Training Day -teemapäivistä.

Hyvinvointisi ja opintojesi sujuminen on tärkeää urapolkuohjelman aikana. Tämän vuoksi viikoittaiset työtuntimäärät ovat neuvoteltavissa yhdessä esihenkilön kanssa. Ohjelman aikana voit myös keskustella mahdollisuudesta tehdä diplomi- tai opinnäytetyösi meillä.

Tutustu urapolkuohjelmaan ja Starojen kokemuksiin verkkosivuillamme. Hae samalla sinulle sopivaa paikkaa 22.2.2024 mennessä: https://bit.ly/3OxwX6b


15. Peab

PEAB - Pohjoismainen yhteiskuntarakentaja

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Työllistämme Pohjoismaissa 15 000 henkeä, joista Suomessa noin 2000. Markkinoiden laajin tarjonta perustuu liiketoiminta-alueisiin; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen, asfaltointi, kiviaines ja betoni sekä nosturit. Peab-konsernin liikevaihto on 5.2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä. Vakavarainen pörssiyhtiö antaa meille hyvät lähtökohdat toiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen.

Olemme ylpeitä työstämme ja osaamisestamme. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina.

Tule meille tulevaisuuden yhteiskuntarakentajaksi!

Hakuaika päättyy 28.2.2024.

Katso avoimet harjoittelupaikkamme osoitteessa https://peab.fi/toihin-peabille/avoimet-tyopaikat/
 

16. raksystems

Haluatko vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan ja auttaa rakennus- ja kiinteistöalaa vastuullisuustyönsä todentamisessa ja kehittämisessä? Haemme projektiassistenttia kiinteistöjen ympäristökonsultoinnin tehtäviin.

Työssäsi pääset toimimaan rakennushankkeiden ja olemassa olevien kiinteistöjen ympäristösertifiointiprojekteissa avustavissa tehtävissä (LEED, BREEAM, WELL, RTS). Voit toimia mielenkiintosi ja taustasi mukaan myös muissa konsultointiprojekteissa esim. kiinteistöjen energianhallinnan, hiilijalanjälkilaskennan tai ilmastoriskien arvioinnin tehtävissä.

Kesätyöntekijämme ovat viihtyneet kanssamme erinomaisesti. Tutustu työkaveriimme, Jenniferiin, joka on tullut kesätöiden kautta meille alun perin töihin ja työskentelee yhä sertifiointien parissa.

Kesätyöpaikkaa tarjoaa Raksystemsin tytäryhtiö Green Building Partners (GBP), joka on nuorekas ja energinen yli 40 asiantuntijan työyhteisö reilun 700 asiantuntijan Raksystems Groupissa. GBP on vastuullisten rakentajien ja kiinteistönomistajien kumppani ja vastuullisen rakentamisen konsultoinnin markkinajohtaja Suomessa. Toiminnassamme näkyy aito tekemisen ilo ja syvä ammattitaito. 

Lue tarkemmin tehtävänkuvasta ja lähetä hakemuksesi urasivujemme kautta.

Hakuaika päättyy 28.2.2024.
 

17. YIT

Tietoa YIT:stä:

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen hankekehittäjä ja rakennusyhtiö. Jo 110 vuoden ajan olemme luoneet parempia elinympäristöjä asiakkaillemme: toimivia koteja kestävään asumiseen, julkisia ja kaupallisia rakennuksia tulevaisuuden tarpeisiin sekä infrastruktuuria ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan sujuvampaan liikkumiseen.

Hakuaika päättyy 29.2.2024.

Linkki hakusivulle: Rakennusalan kesätyöt ja harjoittelupaikat | YITGROUP.COM
 

18. A-Insinöörit

Työelämä on matka, missä muutos on ainut varma asia. Mutta rohkeus jättää kädenjälkemme rakennettuun ympäristöön ei ole muuttunut miksikään. A-Insinööreillä pääset näyttämään koko osaamisesi, jo kesätyöläisenä.

Rohkeasti tulevaisuuteen katsoville, A-asenteella varustetuille asiantuntijoille riittää merkityksellisiä töitä nyt ja tulevaisuudessa. Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.

Tule sellaisena kuin olet – ja kasva A-Insinöörien kanssa!

Kesätyöhakumme on nyt käynnissä! Hae heti tai viimeistään 29.2.2024 

www.ains.fi/ura
 

19. Lujatalo

Kesätöiden kautta Lujalle uralle!

Haemme Lujatalolle

KESÄHARJOITTELIJOITA

monipuolisiin rakennusalan tehtäviin ympäri Suomea: pääkaupunkiseudulle, Tampereelle, Kokkolaan, Kuopioon, Seinäjoelle, Ouluun, Turkuun ja Vaasaan.

Oletko ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija ja haluat suuntautua urallasi rakennusliikkeen tuotanto- tai asiantuntijatehtäviin? Meillä on tarjota juuri sinulle Luja Väylä -harjoitteluohjelma. Monipuolisen kesätyön lisäksi ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja edellytyksiä menestyä urallasi Lujatalossa.

Tutustuthan sekä Luja Väylä -harjoitteluohjelmaamme että alueyksikköihimme tarkemmin nettisivuillamme ja hae mukaan!

Haku on käynnissä 29.2.2024 saakka.


20. SITOWISE

Meillä Sitowisessä työskentelee ainutlaatuinen joukko rakennetun ympäristön asiantuntijoita. On insinööriä, devaajaa, maantieteilijää, sosiologia, biologia ja monia muita. Sitowisen NextGen-harjoittelijaohjelma pyörii ympäri vuoden ja mukaan voi hypätä silloin, kun sinulle sopii ja meillä on sinulle sopivia työtehtäviä. Voit lähettää meille avoimen hakemuksen milloin tahansa tai hakea jotakin avoinna olevaa paikkaa.

Keväällä 2024 avattujen paikkojen hakuaika päättyy viimeistään maaliskuun lopussa, osassa aiemmin.

NextGen-harjoittelijaohjelma | Sitowise