Palkinto

Infrarakentamisen innovatiivinen kohde palkitaan

Suomen Messusäätiö ja FinnBuild Infra -messut julkistavat ovat julkistaneet haettavaksi 5 000 euron arvoisen Ympäristön hyväksi -palkinnon. Palkinnon avulla haetaan esimerkkejä kestävän kehityksen kriteerit täyttävästä infrarakentamisesta painopisteenä resurssitehokkuus. Palkinnon saaja julkistetaan FinnBuild Infra -messuilla 10.10.2018.

Kilpailuun voi ehdottaa vain jo toteutettuja infrahankkeita, jotka eivät voi olla viittä vuotta vanhempia. Kilpailun asiantuntijaraati valitsee edotuksista parhaan. Palkinnon hakuaika alkaa 1.6.2018 ja päättyy 14.9.2018 klo 18.00. Tulokset julkistetaan FinnBuild Infra -messujen yhteydessä 10.10.2018 Messukeskuksessa, Helsingissä.

Palkinnon saajaa valittaessa otetaan huomioon, miten palkittava on toiminnallaan ja asiantuntemuksellaan edistänyt kestävää kehitystä ja resurssitehokkuutta. Palkinnon saaja voi olla tuotteen, menetelmän tai palvelun kehittäjä tai taho, joka on tehnyt infra-alan kestävää kehitystä ja resurssitehokkuutta tunnetuksi kotimaassa tai ulkomailla.

Palkinnon saajan päättää arvovaltainen raati, johon kuuluvat mm. ympäristöministeriön, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry:n, Infra ry:n, Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n ja Green Building Council Finlandin asiantuntijat. Ympäristön hyväksi -palkinto jaetaan nyt seitsemännen kerran. Vuonna 2016 palkinnon teemana oli kiertotalous.

HAKEMUKSIA VOI LÄHETTÄÄ 1.6.–14.9.2018 lomakkeella: https://www.webropolsurveys.com/S/AAC4CF63ED9B12D5.par. Lisätietoja löytyy myös verkkosivuilta: https://finnbuild.messukeskus.com/messuilla/finnbuild-infra/

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh.050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Suomen Messusäätiö rahoittaa joka vuosi 400 000 eurolla palkintoja, joiden avulla edistetään suomalaista elinkeinoelämää. Näitä ovat muun muassa Kaj Franck-muotoilupalkinto, Habitare-suunnittelukilpailu sekä Ympäristön hyväksi -palkinto.Takaisin edelliselle sivulle