TEKNIIKKARYHMÄT

Liity uusiin tekniikkaryhmiin!

RILin Kiinteistönhallinta ja rakennuttaminen -tekniikkaryhmä on jaettu kahtia. Tulevaisuudessa toimintaa pyöritetään kahdessa ryhmässä, jotka ovat Rakennuttaminen ja projektinjohto sekä Kiinteistöjen omistus ja ylläpito. Käythän siis raksimassa RILin Extranetissä, kumpaan tekniikkaryhmään tai mihin muihin tekniikkaryhmiin haluat jatkossa kuulua. Samalla voit päivittää myös muut tietosi ajan tasalle.

Voit päivittää tietosi täällä: http://extranet.ril.fi/

Jos olet unohtanut salasanasi, saat tilattua sen osoitteesta http://extranet.ril.fi/ → klikkaa linkkiä "Unohditko salasanasi?" tai mene suoraan osoitteeseen www.riljasen.fi/salasana/. Täällä kysytään sähköpostiosoitetta ja syntymäaikaa, jonka jälkeen sähköpostiisi lähetetään kirjautumista varten salasana. Tämän saadun salasanan voi jokainen muuttaa itselleen sopivaksi.

Haemme kyseisten tekniikkaryhmien johtoryhmiin innostuneita asiantuntijoita, jotka haluavat osallistua alan kehittämiseen sekä tiedon jakamiseen yhdessä muiden alan eksperttien kanssa. Ja jos haluat mukaan johtoryhmän toimintaan jommassakummassa ryhmässä, voit olla suoraan yhteydessä Henriikkaan: henriikka.hellstrom@ril.fi.Takaisin edelliselle sivulle