Mikä on vuoden merkittävin rakennuskohde? Jaa ehdotuksesi kanssamme

RIL palkitsee vuosittain yhden rakennustyön, -kohteen tai -konseptin, joka edustaa parhaiten tuoretta korkealuokkaista ja innovatiivista suomalaista rakennusinsinööritaitoa ja osaamista. RIL-Palkintokilpailun tarkoituksena on nostaa koko KIRA-alan imagoa maassamme tuomalla esille ansiokkaita rakennuskohteita sekä henkilöitä, jotka ovat ne toteuttaneet. Näin toimimalla nostetaan samalla myös koko rakennetun ympäristön alan imagoa!

Auta RILiä palkitsemaan alan merkittävimmät toimijat, ja anna oma ehdotuksesi RIL-Palkinnon saajasta sen ansaitsevalle kohteelle tästä!
Kilpailuun RIL-Palkinnosta voivat osallistua kaikki kohteet, jotka valmistuvat tai ovat käyttökunnossa vuoden loppuun mennessä. Vaihtoehtoisesti konseptin tai kehityshankkeen täytyy olla joko valmis tai loppusuoralla. 

Palkinto luovutetaan 27.11.2018 pidettävässä RIL Summit -tapahtumassa, johon kutsutaan niin alan merkittävimpiä vaikuttajia kuin myös runsaasti median edustajia. Tänä vuonna palkinnon luovuttaa voittajalle Bruce Oreck.Takaisin edelliselle sivulle