Opiskelijatapahtuma Tampereella: Rakentamisen tulevaisuus 1.11.2018

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ja Rakennuslehti ja järjestävät yhdessä Tampereen Rakentajakillan eli TARAKIn kanssa ideapajan, jossa opiskelijat ja yritysten edustajat pohtivat yhdessä tulevaisuuden rakentamista. 

Mitä: Rakentamisen älykäs tulevaisuus -opiskelijatapahtuma
Missä: TTY,  Ravintola Reaktor, Kampusareenan 2. kerros
Milloin: 1.11. klo 15.00-20.30

Tapahtuman avaa tulevaisuustutkija Risto Linturi, joka pitää key note -puheenvuoronsa rakentamisen megatrendeistä. Tämän jälkeen tapahtumassa edetään aiheittain siten, että yritysten edustajat alustavat aihealueita ensin lyhyissä paneelikeskusteluissa, jonka jälkeen samoja teemoja käsitellään perusteellisemmin pöytäkunnissa.

Pöydät on jaettu yritysten mukaan, eli tilaisuudessa on kymmenen pöytää, joista jokaisessa yhden yrityksen edustajat keskustelevat opiskelijoiden kanssa. Pöydissä käydyn keskustelun jälkeen aihe puretaan lyhyesti kaikkien kanssa yhdessä, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan aiheeseen. Yhden aiheen käsittelyn jälkeen opiskelijat vaihtavat pöytää.

Tapahtumassa käsiteltävät kolme aihetta ovat:

1) Mitkä ovat rakentamista ohjaavat megatrendit tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa?  
2) Miten kaupungistuminen vaikuttaa tulevaisuudessa rakentamiseen? 
3) Miten kiertotalous tulee vaikuttamaan rakentamiseen ja rakennusmateriaalien kehitykseen?

Opiskelijoille ja yrityksille on varattu tänä vuonna myös hyvin aikaa tutustua toisiinsa sekä ennen ideapajoja että niiden jälkeen. Ideapajojen jälkeen tilaisuuden osallistujille tarjoillaan illallisbuffet.

Mukana on tänäkin vuonna 10 yritystä: Destia, NCC, Sweco, Skanska, Pallas Rakennus Länsi-Suomi Oy, Lehto, Sitowise, Pöyry, SRV, YIT. 

Tilaisuuteen mahtuu mukaan 100 opiskelijaa. 

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAAN TÄSTÄ.

Lämpimästi tervetuloa!Takaisin edelliselle sivulle