RIL hakee koulutusassistenttia

RIL hakee nyt dynaamisen joukkonsa täydennykseksi

KOULUTUSASSISTENTTIA

jaksolle 1.2.2019-30.11.2019.

Ensisijainen tehtäväsi on kotimaisten koulutustapahtumien organisointi. Se sisältää mm. luennoitsijoiden kontaktoinnin, tila- ja palveluostoista huolehtimisen sekä käytännön toteutuksen. Lisäksi vastaat tapahtumien tilityksistä ja raportoinneista. Samalla osallistut koulutustapahtumien markkinointiin mm. verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja taitava hallinnoimaan monia asioita yhtä aikaa. Et kavahda välillä vauhdillakin muuttuvia tilanteita. Suhtaudut uusiin asioihin ja tilanteisiin aurinkoisesti ja avoimesti, mutta samanaikaisesti nautit rutiineista. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja sulaudut tiimityöhön yhtä hyvin. Hallitset MS Officen työkalut hienosti, luovit muutenkin sujuvasti digitaalisessa ympäristössä ja osaat ilmaista itseäsi sujuvasti myös kirjallisesti. Sinulla on tarvittaessa valmius matkustamiseen ja pystyt joustamaan työpäivien pituudessa tapahtumatoteutusten aikana.

Katsomme eduksi asiakaspalvelukokemuksen sekä Adoben ohjelmistojen käyttötaidon. Plussaksi luetaan myös vahva englannin kielitaito ja kokemus erilaisten tilaisuuksien organisoinnista.

Tarjoamme sinulle loistavan näköalanpaikan kiinteistö- ja rakentamisalalle. Annamme käyttöösi laadukkaat työkalut sekä opastuksen tarvitsemiisi ohjelmiin ja työkaluihin. Mukava työyhteisömme sijaitsee Helsingin keskustassa. Työ on määräaikainen.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Ville Raasakka, puh. 050 366 8687

Perusasiat koulutuksen tuotepaletista osoitteista www.ril.fi/koulutus sekä www.rilevents.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.12.2018 klo 16 mennessä osoitteisiin miimu.airaksinen@ril.fi ja ville.raasakka@ril.fi.Takaisin edelliselle sivulle