Ajankohtaista RILissä

RIL hakee seuraavaa toimitusjohtajaa

RILissä vuodesta 2017 asti toimitusjohtajana työskennellyt Miimu Airaksinen aloittaa ensi syyskuussa uusissa työtehtävissä Teknologian tutkimuskeskus VTT:llä. Airaksinen tulee toimimaan VTT:llä Vice President -tehtävässä Smart Energy and Built Environment -osa-alueella.

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä urallaan eteenpäin, haemme nyt toimistoomme Helsinkiin RIL ry:n ja RIL-Säätiön (sr) toimitusjohtajaa vastaamaan RIL-konsernin toiminnan johtamisen ohella järjestön keskeisistä vaikuttamishankkeista sekä kotimaisesta ja kansainvälisestä sidosryhmäyhteistyöstä.

Tehtävästä

Toimitusjohtajan keskeisiä tehtäviä ovat RILin toiminnan strateginen suunnittelu ja pitkäjänteinen kehittäminen yhteistyössä hallituksen kanssa, järjestön toimiston operatiivinen johtaminen, alan merkittävimpien vaikuttamishankkeiden toteuttaminen sekä RILin edustajana toimiminen asiantuntija- ja yhteistyöelimissä. Toimitusjohtaja vastaa myös yhdistyksen kansainvälisistä suhteista.

Rakennettu ympäristö on murroksessa mm. kiertotalouden, digitaalisuuden ja vähähiilisyystavoitteiden saavuttamisessa. RIL on laajan asiantuntijajäsenverkostonsa vuoksi keskeisessä asemassa edistämässä alan uudistumista.

Sinusta

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI, TkL tai TkT) ja vankka kokemus alalta. Odotamme myös näyttöjä tulosvastuullisesta toiminnan johtamisesta ja tuloksellisesta toiminnan kehittämisestä.

Johtamistapasi on innostava ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joilla saat asiantuntijatyömme kukoistamaan ja kykenet tekemään myös vaikuttamistyötä tehokkaasti. Monipuolinen kiinteistö- ja rakennusalan tuntemus sekä vahva verkosto alalta ovat tehtävän hoidon kannalta olennaisen tärkeitä. Seuraat myös aktiivisesti rakentamisen alaa ja kehitystä, uudistuksia ja tulevaisuuden vaikuttavia trendejä. Etsimällämme henkilöllä on myös kykyä ja innostusta osallistua työskentelyyn asiantuntijoidemme ja hankekumppaneidemme kanssa.

Arvostamme taitoasi hallita ja johtaa suuria kokonaisuuksia, aktiivista otetta sekä vastuuntuntoista asennetta työhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisukykyä suomeksi ja englanniksi. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus alan vaikuttamis- ja asiantuntijatoiminnan parista sekä yleishyödyllisten organisaatioiden toiminnan tuntemus. Arvostamme olemassa olevaa verkostoasi rakennusalan avainsidosryhmissä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden käyttää ja laajentaa omaa osaamistasi ja verkostoasi kiinteistö- ja rakennusalan keskiössä ja rakennetun ympäristön ratkaisuihin keskittyvässä työyhteisössä. Pääset kehittämään toiminnan vaikuttavuutta kohti parempaa rakennettua ympäristöä moniammatillisesti ja tietoon pohjautuen. Työnkuva on valtavan monipuolinen ja työsuhde-edut kilpailukykyiset. Sinua odottaa työstään innostunut ja sitoutunut asiantunteva työyhteisö, jossa työtyytyväisyys on tutkitusti korkealla tasolla.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa RILin toimitusjohtaja Miimu Airaksinen p. 040 770 4832 ja rekrytointiin sekä rekrytointiprosessiin liittyen Azetsilta Taru Sievänen, p. +358 50 4700 854 sekä Johanna Rytivaara, p.+358 40 455 3651.

Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.6.2021 mennessä klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Hae paikkaa tästä!Takaisin edelliselle sivulle