RIL-Palkinto 2019 -kilpailu on avattu!

Mikä kohde, hanke tai konsepti ansaitsee arvostetun RIL-Palkinnon? Vuoden 2018 kilpailun voiton pokkasi taidemuseo Amos Rex.

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL jakaa vuosittain tunnustuksen rakennustyölle, -kohteelle tai -konseptille, joka edustaa parhaiten korkealuokkaista, laadukasta ja innovatiivista suomalaista rakennusinsinööritaitoa ja osaamista. Lisäksi palkittava työ tai hanke on edistänyt kilpailuaikana parhaiten myönteistä rakennusteknistä ja yhteiskunnallista kehitystä maassamme ja siinä on hyödynnetty digitaalisia ratkaisuja. 

Kilpailuun RIL-Palkinnosta voivat osallistua kaikki kohteet, jotka valmistuvat tai ovat käyttökunnossa vuoden 2019 loppuun mennessä. Vaihtoehtoisesti konseptin tai kehityshankkeen täytyy olla joko valmis tai loppusuoralla. Kilpailun tarkoituksena on tuoda esille ansiokkaita rakennuskohteita sekä henkilöitä, jotka ovat ne toteuttaneet. Samalla nostetaan alan imagoa.

Valinnan tekee yhteiskunnallisesti merkittävä henkilö, joka saa arvioitavakseen ehdokkaiden kolmen kärjen. Ko. ehdotukset ovat käyneet ennen tätä alan asiantuntijoista ja median edustajista koostuneen raadin seulan läpi.

Voit lukea lisää RIL-Palkinnosta täältä: https://bit.ly/32vh5av

Ilmoita oma ehdokkaasi kilpailuun täällä: https://1u.fi/oIO5MTakaisin edelliselle sivulle