Ajankohtaista RILissä

Tervetuloa Tampereella järjestettävään kevätkokouspäivään 20.4.!

RILin kevätkokouspäivä järjestetään tänä vuonna Tampereella torstaina 20.4.! Tule viettämään mukava päivä viihtyisän ohjelman parissa, johon kuuluu vierailu Hiedanrannassa, kaupungin vastaanotto sekä illallinen, jossa palkitaan myös Vuoden 2023 rakennusalan diplomi-insinööri. Itse kevätkokous järjestetään klo 17.00 alkaen Original Sokos Hotel Ilveksessä (osoitteessa Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere).

Torstai 20.4.2023 alustava ohjelma:

10.30 Vierailu Hiedanrannassa
13.00 Yhteinen lounas, Sorella
14.00 Kaupungin vastaanotto Raatihuoneella (Keskustori 10, 33210 Tampere)
17.00 Kevätkokous Original Sokos Hotel Ilveksessä (Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere)
19.30 Illallinen, Ravintola Pons

Voit ilmoittautua pelkästään kevätkokoukseen tai koko kevätkokouspäivään. Kevätkokouspäivän maksu varsinaisilta jäseniltä ja heidän aveceiltaan on 65 €/henkilö, teekkarit pääsevät osallistumaan päivään maksutta. Maksut peritään ilmoittautumisen yhteydessä, ja maksutavat ovat verkkopankki ja luottokortit.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Alla virallinen kevätkokouskutsu ja kokouksen asialista.


KEVÄTKOKOUSKUTSU

RIL ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään torstaina 20.4.2023 klo 17 Tampereella, osoitteessa: Original Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere.
 

KOKOUKSEN ASIALISTA:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Työjärjestyksen hyväksyminen
5. Kokouksen äänestysmenettelyn toteaminen
6. Vahvistetaan RIL ry:n hallituksen päätös siirtää osa tuloksesta 2022 ja 2023 RIL-Säätiölle edelleen käytettäväksi apurahoina alan hyväksi
7. Vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen 2022 sekä sitä koskevan tilintarkastajan kertomuksen esittely
8. Vuosikertomuksen 2022 vahvistaminen
9. Tilinpäätöksen 2022 vahvistaminen
10.Vastuuvapauden myöntäminen
11.Vaalitoimikunnan ja sen puheenjohtajan valitseminen
12. Evästyskeskustelu

RIL ry, hallitus
 

Kevätkokouksen sponsoreina toimivat: Afry, A-Insinöörit, Kaleva, Sitowise, Kiilto, Original Sokos Hotel Ilves ja WasaGroup.

A-Insinöörit

A-Insinöörit (AINS Group) on suomalainen kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitalo. 1 300 hengen asiantuntijayhteisömme tarjoaa suunnittelu- ja projektijohtopalvelut kuudella liiketoiminta-alueella: rakennuttaminen, arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, korjaussuunnittelu, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelu. Toimimme 18 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti.

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. www.ains.fi

Kaleva

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on asiakkaidensa omistama, vanhin ja vakavaraisin henkivakuutusyhtiö Suomessa. Me emme ole elämän, vaan kuoleman asiantuntijoita. Tehtävämme on auttaa heitä, jotka kohtaavat suuren surun. Henkivakuutus ei sitä poista, mutta tuo taloudellista turvaa tilanteessa, jossa mikään ei tunnu helpolta.

Tarjoamme RILin jäsenille alennusta henki- ja tapaturmavakuutuksista. Edut koskevat myös puolisoja – riittää, että toinen on jäsen.

Kiilto

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Olemme rakentamisen ammattilaisille innovatiivinen, kokenut ja kokonaisvaltainen asiantuntijakumppani, joka toimii lähellä asiakasta aina suunnittelusta ylläpitoon saakka. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Teekkareille ja vastavalmistuneille meillä on tarjolla monipuolisten kesä- ja lopputyöpaikkojen lisäksi tehtäviä mm. tuotekehityksen ja tuotehallinnan tehtävissä.

Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves on legendaarinen maamerkki kaupungin sydämessä. Ilves tarjoaa vierailleen laadukasta mukavuutta ja arjen luksusta, sekä aitoja tamperelaisia kokemuksia ja kohtaamisia. Uuden Ilveksen kansainvälinen ja rento tunnelma kutsuu viihtymään ja luomaan uusia tarinoita.

WasaGroup

WasaGroup-konserni tarjoaa uramahdollisuuksia mm. hankekehittämisen, suunnittelun, rakennuttamisen ja rakentamisen parissa. Ainutlaatuinen Wasa360-palvelumalli mahdollistaa monipuolisen ja laajan tehtäväkentän. Työilmapiirimme on tutkitusti huippuluokkaa ja henkilöstöetupakettimme on todella laaja. Tutustu avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.wasagroup.fi.

Tervetuloa töihin WasaGroup-konserniin!Takaisin edelliselle sivulle