ril-seniorit

RIL-Seniorit: Kansallisooppera - Oopperan kummitus 17.9. (avec)

17.09.2024

Musikaali, joka pitää kokea oopperassa

Suurmusikaali Oopperan kummitus oli senioreiden ohjelmassa syksyllä 2021. Syksyllä 2024 Oopperan kummitus palaa Kansallisoopperan ohjelmistoon viimeistä kertaa.

Oopperan kummitus on hurmannut yleisön Suomessa jo yli sadan loppuunmyydyn esityksen verran ja se on yksi Kansallisoopperan kaikkien aikojen suosituimmista esityksistä. Andrew Lloyd Webberin säveltämällä Oopperan kummituksella (The Phantom of the Opera, 1986) on arvioitu olleen yli 140 miljoonaa katsojaa, mikä tekee siitä maailman kuuluisimman musikaalin.

Klassisen musiikin elementtejä populaarimusiikkiin ja rockiin yhdistävä musikaali sopii erinomaisesti myös ensikertalaisille. Kansallisoopperan versiossa on mukana Suomen kaikkien aikojen suurin joukko laulajia, muusikoita ja tanssijoita. Tämä spektaakkeli täytyy kokea!

Oopperan kummitus esitetään Kansallisoopperassa tiistaina 17.9.2024 klo 19.00. Olemme varanneet yhteensä 25 lippua.

Ilmoittautumiset ja maksut 93 euroa/lippu (sis. Eventillan laskutusmaksun) viimeistään 15.5.2024. Mikäli ilmoitat myös avecisi, käytä molemmille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme järjestää teille viereiset paikat ja toimittaa liput samaan sähköpostiosoitteeseen.    

Lisätietoja esityksestä https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto/oopperan-kummitus/.

 Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 1.5.

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle