etätilaisuusril-runulkoilmatapahtumavapaa-aika

RIL-Run 2024!

01.09.2024

RIL-Run 2024 juostaan Tampereella. Samalla ratkaistaan RILin juoksumestaruudet. Sarjoina ovat miehille, naisille, seniorimiehille ja seniorinaisille neljännesmaraton, puolimaraton ja täysi maraton. Juoksun jälkeen yhteinen ravintolaillallinen ja palkintojenjako. Sarjavoittajat palkitaan tavarapalkinnoilla, ja heidän nimensä ikuistetaan RIL-Run pokaaliin. Juoksut järjestetään Tampere Maratonin yhteydessä.

Etäjuoksutulos voidaan hyväksyä voittotulokseksi, jos sarjassa ei ole muita, kuin etäjuoksijoita. Lähetä tiedot etäjuoksusta sunnuntaina 1.9. klo 19 mennessä osoitteeseen risto.kiviluoma@welho.com.

Ilmoittautuminen, maksut, lisätiedot ja juoksuohjeet www.tampereenmaratonklubi.com/tamperemaraton. Ilmoittaudu myös alla olevan lomakkeen kautta.

Kaikkiin RIL-Run tapahtumiin voit osallistua myös etäjuoksulla. Etäjuoksujen tiedot (tiedot edetystä matkasta ja ajasta, mieluusti reittijäljen ja valokuvien kera). Muutokset ja lisätapahtumat ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan yhteystietonsa jättäneille erikseen.

Katso koko RIL-Run 2024 -juoksukalenteri tästä!

RIL-Run on vapaaehtoistyöhön perustuva yhteisö, johon kuuluu juoksun ja kävelyn harrastajia RIL ry:stä. RIL-Run-tapahtumat ovat pääosin maksuttomia, ja niihin olet tervetullut, vaikka et olisikaan RILin jäsen. Tapahtumien tavoitteena on sopia sekä miehille että naisille - teekkarista senioriin. Järjestettyjen tapahtumien valokuvia on osoitteessa @RIL_Run ja WhatsApp-ryhmässä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juoksemaan!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle