ril-seniorit

RIL-Seniorit: Helsingin Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä Fanny ja Alexander 2.3. (avec)

02.03.2023

Torstaina 2.3. klo 18.30 esitetään Helsingin Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä Fanny ja Alexander, Ingmar Bergmanin osittain omaelämänkerrallinen sukusaaga 1900-luvun alun Ruotsista.

Alexander ja hänen pikkusiskonsa Fanny elävät onnellista lapsuutta värikkään ja boheemin teatterisukunsa keskellä, kunnes heidän isänsä kuolee ja äitinsä menee uudelleen naimisiin papin kanssa.

Fanny ja Alexander tuo näyttämölle myyttisen ja mielikuvitusrikkaan maailman, jossa värikkäät roolihenkilöt ja perhedraama, sekä karnevalistinen näyttämöfantasia ja lapsuuttamme ympäröivä todellisuus avautuvat ja risteävät kiehtovina kuin kaleidoskooppi lapsen silmissä.

 

Olemme varanneet yhteensä 40 lippua.

 

Ilmoittautumiset ja maksut 43,00 €/lippu (sis. Eventilla laskutusmaksun) viimeistään 31.1. Mikäli ilmoitat useampia henkilöitä, käytä kaikille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme toimittaa koko seurueen liput yhteen sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja näytelmästä https://hkt.fi/esitykset/fanny-ja-alexander/ ja ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin https://hkt.fi/turvallisesti-teatteriin/.

 

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle