kevätkokous

RILin Kevätkokouspäivä 2024

25.04.2024

kevatkokokus-logot-2024-eventillaan-4.png


RILin kevätkokouspäivä järjestetään Oulussa 25.4.2024

RILin kevätkokouspäivä järjestetään tänä vuonna Oulussa torstaina 25.4.! Tule viettämään mukava päivä viihtyisän ohjelman parissa, johon kuuluu ekskursio Tulevaisuuden sairaala OYS 2030 -tiloihin, miniseminaari koskien Oulun rakennetun ympäristön kehityshankkeita, kaupungin vastaanotto sekä illallinen, jossa palkitaan muun muassa Vuoden 2024 rakennusalan diplomi-insinööri.

Itse kevätkokous järjestetään klo 17.00 alkaen Radisson Blu -hotellissa, osoitteessa Hallituskatu 1, 90100 Oulu.

Kevätkokouspäivän maksu varsinaisilta jäseniltä ja heidän aveceiltaan on 70 €/henkilö, teekkarit pääsevät osallistumaan päivään maksutta. Maksut peritään ilmoittautumisen yhteydessä, ja maksutavat ovat verkkopankki ja luottokortit.

Oulussa majoittuville on varattu rajoitettu kiintiö Radisson Blu -hotellista sopimushinnalla ja kiintiömajoittumisesta vastaa jäsen itse. Jokainen jäsen myös varaa ja maksaa matkansa itse. Varaukset tulee tehdä suoraan hotellin myyntipalvelusta www.radissonhotels.com kiintiötunnuksella. Kiintiötunnus on RIL2024 ja se on voimassa 18.4. asti tai kunnes kiintiö täyttyy.

Tutustu tarkemmin alla olevaan ohjelmaan, sekä kokouskutsuun ja ilmoittaudu mukaan kevätkokouspäivään!

Voit ilmoittautua pelkästään kevätkokoukseen tai laajemmin koko kevätkokouspäivään. Mikäli osallistut laajemmin kevätkokouspäivän ohjelmaan (mm. illalliselle), ilmoittauduthan mukaan viimeistään 11.4.!

Huom! Opiskelijajäsen: Ilmoittautuminen on sitova (ilman pätevää syytä 4.4. jälkeen peruuttaneiden osalta peritään jälkikäteen osallistumismaksu 70 €/henkilö).

Torstai 25.4. ohjelma:

klo 9.30-11.00 Ekskursio: OYS 2030, Tulevaisuuden Sairaala
Hankkeen esittelijöinä toimivat Pekka Lappalainen, Tommi Mikkonen ja Arto Ollikainen

(Huom! Halutessasi pääset sairaala-ekskursiolle yhteisellä bussikuljetuksella, joka lähtee klo 9.00 Radisson Blu -hotellin edestä.)

klo 12.00 -13.00 Yhteinen lounas. Radisson Blu -hotelli, Hallituskatu 1, Oulu

klo 13.45–15.45 Oulun kaupunkikehityshankkeiden ja Pohjois-Suomen rakennusklusterin esittely. Radisson Blu -hotelli, Hallituskatu 1, Oulu

  • klo 13.45-14.35 Oulun kaupungin tulevat suuret hankkeet
    Marko Kilpeläinen, kaupunkiympäristöjohtaja, kaupunkiympäristöpalvelut toimiala, Oulun kaupunki
  • klo 14.40-15.25 Asuntomessut Oulussa 2025
    Hanna Mattila & Riikka Mämmioja
  • klo 15.25-15.45 Pohjois-Suomen rakennusklusterin esittely
    Elina Yli-Luukko, toiminnanjohtaja, Pohjois-Suomen rakennusklusteri ry ja RILin Pohjois-Suomen alueosaston puheenjohtaja

klo 17 RILin kevätkokous. Radisson Blu -hotelli, Hallituskatu 1, Oulu

klo 18-19.20 Kaupungin vastaanotto, Oulun lyseon lukio, Kajaaninkatu 3, 90100 Oulu

klo 19.30 Illallinen ja Vuoden 2024 rakennusalan diplomi-insinöörin julkistus. Radisson Blu -hotelli, Hallituskatu 1, Oulu

 

KEVÄTKOKOUSKUTSU

RIL ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään torstaina 25.4. klo 17.00 alkaen Oulussa, Radisson Blu -hotellissa, osoitteessa Hallituskatu 1, 90100 Oulu. 

KOKOUKSEN ASIALISTA:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Työjärjestyksen hyväksyminen
5. Kokouksen äänestysmenettelyn toteaminen
6. Vahvistetaan RIL ry:n hallituksen päätös siirtää osa tuloksesta 2023 RIL-Säätiölle edelleen käytettäväksi apurahoina alan hyväksi
7. Vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen 2023 sekä sitä koskevan tilintarkastajan kertomuksen esittely
8. Vuosikertomuksen 2023 vahvistaminen
9. Tilinpäätöksen 2023 vahvistaminen
10. Vastuuvapauden myöntäminen
11. Vaalitoimikunnan ja sen puheenjohtajan valitseminen
12. Evästyskeskustelu

RIL ry, hallitus

Kevätkokouksen sponsoreina toimivat:

AFRY

AFRY tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia opiskelijoille ja vastavalmistuneille, jotka haluavat rakentaa uraa kestävien ratkaisujen parissa. Tässä muutamia tapoja, joilla voit olla mukana: Kesätyöt, osa-aikatyöt, harjoittelupaikat, opinnäytetyöt ja diplomityöt. Lisäksi AFRY Future Stars -urapolkuohjelma tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua ja kehittää taitoja yhdessä muiden nuorten lahjakkuuksien kanssa. Lisätietoja löydät AFRYn urasivuilta.

A-Insinöörit

Tule sellaisena kuin olet – ja kasva A-Insinöörien kanssa. Tarjoamme oikeita töitä omalta alalta rakennuttamisessa ja projektinjohdossa, arkkitehti- ja rakennesuunnittelussa, yhdyskunta-, ympäristö- ja teollisuussuunnittelussa, talotekniikassa ja korjausrakentamisessa. Saat näyttää koko osaamisesi merkittävissä projekteissa ja pääset rakentamaan toimivinta ja kestävintä elinympäristöä sekä itseäsi asiantuntijana. Kuljemme myös mielellämme rinnallasi ja annamme ohjausta lopputyösi tekemiseen.

Finnfoam

Finnfoam on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa yli 40-vuoden kokemuksella markkinoiden edistyksellisimpiä rakenteellisen energiatehokkuuden ratkaisuja. Innovatiivinen kehitystyö on nostanut Finnfoamin yhdeksi johtavaksi muovipohjaisten lämmöneristeiden valmistajista Itämeren alueella. Tuotevalikoimiin kuuluvat kovat ja homehtumattomat lämmöneristeet FINNFOAM (XPS), FF-EPS ja FF-PIR sekä Tulppa-märkätilalevyt. Finnfoamin tavoitteena on aina ollut tuottaa asiakkailleen kustannustehokkaita lämmöneristysratkaisuja. Innovatiiviset keksinnöt ovat johtaneet useisiin patentteihin ja menestyviksi tuotteiksi, jotka mahdollistavat myös kansainvälistymisen. Haluamme olla vahvasti mukana kehittämässä parempaa rakentamista ja parempaa kansanterveyttä.

Finnfoam on vuosien varrella tarjonnut rakennusalan opiskelijoille kesätöitä ja harjoittelupaikkoja, joissa on keskitytty esimerkiksi tuotteiden ja rakenteiden testaamiseen sekä tuotantoteknisten prosessien kehittämiseen. Opiskelijan kokemuksesta ja muista mahdollisuuksista riippuen työ on voinut sisältää myös osittain itsenäisesti tehtyjä kehitysprojekteja liittyen energiatehokkaaseen ja ympäristöystävällisempään rakentamiseen.

Keskinäinen vakuutusyhtiö Kaleva

Haluatko turvata läheisiesi toimeentulon? Henkivakuutuksen kerralla maksettava korvaussumma auttaa hetkellä, jolloin huolia riittää. Se auttaa puolisoa jatkamaan arkea ja turvaamaan perheelle olemassa olevan elintason ja kodin.

Edun jo hyödyntäneet RILn jäsenet säästävät vuosittain keskimäärin 279 euroa jäsenetuhintaisella henkivakuutuksella.

Kontio

Kontio on maailman suurin hirsirakennuksien tuottaja ja toimittaja. Noin 50 tuhannen toimitetun rakennuksen kokemuksella kehitämme jatkuvasti uusia ja parempia hirsirakentamisen ratkaisuja ja edistämme helppoa ja kustannustehokasta rakentamista. Kontiolla tiedämme, kuinka suomalainen mäntyhirsi hyödynnetään rakentamisessa parhaiten. Tälle puurakentamisen ammattitaidolle ja -ylpeydelle olemme antaneet oman nimen - Kontio Woodhow™. Kontiolla työskentelee mm. yli 50 rakennustekniikan insinööriä erilaisissa tehtävissä suunnittelun, tutkimuksen, asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä.


Mandatum Trader

Sijoita jäsenedun siivellä Mandatum Traderissa

Vaurastuminen vaatii aloitusliikkeen, hyödynnä nyt jäsenetusi. Avaa arvo-osuus- tai osakesäästötili Mandatum Trader -kaupankäyntipalveluun ja poimi salkkuusi pörssien kiinnostavimmat kohteet RILin jäsenetuhintaan alk. 0,04 % tai min. 6 €. 

Hyödynnä jäsenetusi osoitteessa www.mandatumtrader.fi/ril 

Saint-Gobain

Osana kansainvälistä Saint-Gobain-konsernia olemme mukana rakentamassa kestäviä ja erinomaisia elinympäristöjä. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Saint-Gobainin tunnetuimmat rakennusalan brändit Suomessa ovat Gyproc, Ecophon, ISOVER, Leca, PAM ja Weber. Suomessa Saint-Gobain on sitoutunut hiilineutraaliuteen vuonna 2035.

Sitowise

Sitowise - The Smart City Company - on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo, joka tarjoaa laaja-alaisia uramahdollisuuksia alan osaajille opiskelijoista huippuosaajiin! NextGen-harjoittelijaohjelmamme antaa vankan lähtökohdan oman uransa alkumetreillä oleville. 

Harjoittelijaohjelmaamme voi liittyä silloin kun hetki on sinulle sopiva ja meiltä löytyy tehtävä, joka osuu juuri sinun osaamiseesi ja tarpeeseesi. Lue lisää: https://sitowise.com/nextgen! 

Sweco

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Tarjoamme pääosin tekniikan alan loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuuksia niin kesäharjoitteluun kuin opintojen ohella tapahtuvaan osa-aikatyöhön ja sen myötä myös mahdollisuuksia lopputyön tekemiseen.

Haluamme tarjota hyvän kesätyökokemuksen kesäharjoittelijoille, joita rekrytoimme noin 100 vuosittain. 

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin täällä!

WSP

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys, jossa työskentelee noin 700 asiantuntijaa Suomessa ja 68 000 ympäri maailmaa. Panostamme siihen, että työn ja opiskelun yhteensovittaminen on mahdollisimman kitkatonta. Monet opiskelijat jatkavat meillä kesätöiden jälkeen tuntitöissä ja liittyvät valmistumisen jälkeen asiantuntijoidemme joukkoon. Opintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita tuemme opinnäyte- ja diplomityön aiheen etsimisessä sekä rahoituksen järjestämisessä.Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle