ril-nuoret pohjois-suomi

RIL-Nuoret Pohjois-Suomi: Vuosikokous ja pikkujoulut 25.11.2022

25.11.2022

Pohjois-Suomen RIL-Nuorten vuosikokous ja pikkujoulut järjestetään perjantaina 25.11.2022 klo 17:00 alkaen Asema 37:n kokous- ja saunatilassa osoitteessa Asemakatu 37, Oulu. Ennen vuosikokousta tilaamme saunalle täyttävän ruokailun kaikille ilmoittautuneille, joten käythän täyttämässä tietosi ilmoittautumislomakkeen kautta keskiviikkoon 23.11. mennessä!  

Vuosikokouksessa valitaan johtoryhmän uudet jäsenet tulevalle vuodelle 2023. Toimikausi on pääsääntöisesti kestoltaan kaksi vuotta ja osa johtoryhmän paikoista vaatii täydennystä. RIL-Nuorten johtoryhmässä toimiminen on hyvä tapa laajentaa omia piirejään, saada mielekästä puuhastelua opintojen/työelämän ohella, tai mitä mainioin jäähdyttelypesti hallitushommien jälkeen! Jos johtoryhmän jäsenyys, verkostoituminen ja hyvien tapahtumien järjestäminen kiinnostaa, tule paikan päälle kuulemaan lisää RIL-Nuorten toiminnasta. Mikäli et pääse paikalle, mutta olet kiinnostunut jory-pestistä ensi vuodelle, voit ilmoittaa olevasi käytettävissä esimerkiksi Telegrammin, sähköpostin tai viidakkorumpujen kautta. Vaikka jory-pesti ei tällä hetkellä kinostele, ei se haittaa, sillä illan pääpointtina on pikkujoulut ja glögittelyt!  

Vuosikokouksen jälkeen on luvassa RIL-Nuorten pikkujoulut, jossa tarjolla on virvokkeita, naposteltavaa sekä löylyt lyömättömässä seurassa. Oma pyyhe mukaan! 

Jos toiminta kiinnostaa, lisätietoa ja uudistuneet säännöt löytyvät RIL:n sivuilta: www.ril.fi/fi/jasenyys/ril-nuoret  

Mikäli haluat osallistua ruokailuun, ilmoittauduthan mukaan etukäteen! Mikäli tulet vuosikokouksen jälkeen pikkujouluilemaan, ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta auttaa meitä varautumaan tarjoilujen suhteen.  

Mikäli et ole vielä mukana, liity PoSuRIL-Nuorten Telegram-kanavalle, minne ilmoitamme tarpeen vaatiessa tarkemmat saapumisohjeet: https://t.me/joinchat/_QQU2BuMF4MwZTk0 

Tldr;

Mitä? PosuRIL-Nuorten vuosikokous ja pikkujoulut

Missä? Asema 37

Milloin? Perjantaina 25.11.2022

Monelta? Ruokailu klo 17, vuosikokous klo 18

 

Tervetuloa mukaan!   

Terveisin  

Maiju Asiala  

RIL-Nuoret Pohjois-Suomi, johtoryhmän puheenjohtaja 2022   maijue.asiala@gmail.com  

   

Vuosikokouksen esityslista  

  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen järjestäytyminen: Puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 
  3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
  4. Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi
  5. Toimintasuunnitelma vuodelle 2023
  6. Johtoryhmän puheenjohtajan sekä uusien jäsenten valinta erovuoroisten tilalle
  7. Hallituksen kokoonpano vuodelle 2023
  8. Muut esille tulevat asiat
  9. Kokouksen päättäminen

Ilmoittaudu




Takaisin edelliselle sivulle