Autopaikkoja vai liikkumisen palveluja?

28.05.2013

Viisaan liikkumisen ratkaisut yrityksille

Aika: tiistaina 28.5.2013 klo 16.30-18.30

Paikka: RIL-klubi, Töölönkatu 4 

Tervetuloa kuulemaan ja kokeilemaan, millaisia liikkumisen palveluja yritykset voivat tarjota henkilöstölleen ja asiakkailleen. Viisi viisaan liikkumisen palvelutuottajaa kertoo tarjolla olevista ratkaisuista, joiden avulla voidaan tehdä ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia liikkumisratkaisuja. Näiden avulla voidaan vähentää mm. autopaikoista aiheutuvia kustannuksia.  

 • 16.30 Kahvi ja sämpylä
 • 17.10 Työmatka-analyysillä päästöt ja potentiaali esiin – Mobinet
  Esittelyyn osallistujien liikkujaryhmittely ennakkokyselyn mukaan. 
 • 17.25 Autopalvelu leasing 3.0 – City Car Club
  City Car Club järjestää palveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Autopalvelu leasing 3.0 on kustannustehokas ja toimiva ratkaisu yritysten asiointimatkoihin.
 • 17.40 Pyöräparkkipalvelu – Valpastin Oy
  Pyöräilyn edistäminen on hyvinvointia henkilöstölle ja ympäristölle. Työpaikkakiinteistöissä voidaan tehdä paljon pyöräilyn eteen. Valpastin Oy tarjoaa kiinteistöille ratkaisuja pyöräilyolosuhteiden paranemiseen.
 • 17.55. Ajotavan valmennuksella ja seurannalla kustannusten säästöön  - Ring Road
  Miten yritykset ovat työntekijöiden ajotapavalmennuksella ja seurannalla saaneet selvää kustannussäästöä.
 • 18.10.  Jaettu matka on mukavampi matka - Green Riders
  Greenriders-kimppakyyti säästää luontoa ja rahaa.

Tilaisuus on avoin kaikille RILin jäsenille. Ilmoittautuminen 20.5.2013 mennessä. Tilaisuuteen mahtuu 30 osallistujaa ja minimimäärä on 10 henkeä. Osallistujilla on mahdollisuus tehdä liikkujaryhmittelykysely. Halukkuus kyselyyn osallistumiseen kysytään ilmoittautumisen yhteydessä.

Viisaan liikkumisen palvelutuottajat on ryhmä yrityksiä, jotka haluavat kehittää suomalaista liikennettä tarvelähtöisesti ja ympäristöystävälliseksi. Vietämme liikenteessä paljon aikaa – se on osa elämänlaatua.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle