Maarakennuspäivä

29.09.2016

Aluehallinto uudistuu — miten infra vastaa haasteisiin
MAARAKENNUSPÄVÄ 2016
Finlandia-talo, Kongressisiipi
29.9.2016

Syyskuun Maarakennuspäivässä luodaan katsaus liikenteen ja infran tuleviin painopisteisiin, aluehallinnon uudistumiseen, infraomaisuuden hallintaan sekä suhdanteisiin, rahoitukseen ja näköpiirissä oleviin investointeihin alan johtavien ammattilaisten kokemuksella. Lisäksi laajennetaan näkökulmaa muun muassa tulevaisuuden kuntien haasteille sekä kokemuksiin hankintamenettelyistä. Ajankohtaisia asioita käsitellään laajasti raidehankkeet, nimikkeistöt ja työturvallisuus huomioiden. Esillä ovat myös päivänpolttavat teemat uusiomateriaaleihin, pyöräliikenteeseen ja toisen asteen opetukseen liittyen.

MANKin LIKE - Liikenne– ja infra-alan osaamisen varmistaminen –projektin etenemisestä käydään myös tilannekatsaus ja MANKin tuottama video ”Tietomallinnus infrasuunnittelussa ja –rakentamisessa” nähdään tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Päivän lopuksi jaetaan perinteiseen tapaan tömppä sekä pikku-tömpät.
Kolmen rinnakkaisteeman aiheina ovat ”Hankkeet ja hankintamenettelyt”, ”Infra muutoksessa” sekä ”Osaaminen, uudet teknologiat ja kansainvälistyminen”.
Maarakennuspäivä päivittää jälleen tietosi siitä, mitä tärkeää alalla tapahtuu. Tilaisuuden järjestää Maarakennusalan neuvottelukunta MANK ry. Viime vuosien tapaan osallistujia odotetaan paikalle yli 300.

  • Aika ja paikka; Torstai 29.9.2016 klo 11.00 - 20.00, Finlandia-talo, Kongressisiipi, Mannerheimintie 13 E, Helsinki.
  • Kenelle tilaisuus on tarkoitettu? Tilaisuus on tarkoitettu infran rakennuttamisen, suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon ja niihin liittyvien palvelujen liiketoiminnasta, menetelmä- ja tuotekehityksestä sekä tutkimuksesta kiinnostuneille henkilöille.
  • Miten osallistut? Ilmoittaudu tiistaihin 21.9.2016 mennessä. Seminaarin osallistumismaksu on 325 € (alv 0 %), joka laskutetaan ennen tilaisuutta. Opiskelijahinta on 100 € (alv 0 %).

Ohjelman voi ladata tästä.
Takaisin edelliselle sivulle