RIL-Nuorten sitsit ja NGS 2016 Tampereella

24.09.2016

RIL-Nuorten Sitsit ja NGS 2016 Tampereella 24.9.

Tervetuloa juhlimaan perinteisiä RIL-Nuorten sitsejä tunnelmalliselle Näsijärven rannalle lauantaina 24.9.!

Sitsipäivä alkaa klo 14 Next Generation Summit -seminaarilla Tampereella sijaitsevassa Pursiseuran juhlatilassa. Summitin pääteemana on tänä vuonna nuorten vaikuttaminen ROTI-työskentelyyn osallistumalla. Summitissa on mahdollisuus myös ideoiden jakamiselle muista alan polttavista aiheista. Katso Call for Abstracts!

Sitsit alkavat päiväohjelman loputtua samassa paikassa. Luvassa on hauskat ja rentomieliset juhlat, joten jännittää ei tarvitse!

Sitsilaulujen jälkeen siirrytään Mansen sykkeeseen, jossa menojalat saavat vipattaa aina aamuyöhön asti.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 4. heinäkuuta 2016 klo 12:00. Sitseille on varattu yhteensä 100 paikkaa, joten ole nopea! Ilmoittautuneet sijasta 101 eteenpäin ovat varasijalla.

Sitseille ovat tervetulleet kaikki RIL-Nuoriin kuuluvat niin pääkaupunkiseudulta, Pirkanmaalta kuin Pohjois-Suomesta aveceineen! Hinta 20€. 

Laulukirjat mukaan paikkakuntaan katsomatta!

Kauempaa tuleville on varattu lattiamajoitus la-su yöksi. Pääkaupunkiseudulta järjestetään yhteiskuljetus, jonka alustava aikataulu on: lähtö la Helsingistä klo 12:00, paluu su klo 11:00. Alustava hinta tälle 10-15€/hlö. Oulusta järjestettäneen yhteiskuljetus, jonka hinta määräytyy lähtevien lukumäärän mukaan.

Pukukoodi: cocktail

TIIVIISTI:

 • Mikä: RIL-Nuorten sitsit ja Next Generation Summit
 • Missä: Tampereen Pursiseura
 • Milloin: 24.9.2016 klo 14
 • Hinta: 20 €

Maksuohjeet ja lisätietoja tulevat sähköpostilla myöhemmin

Lisätietoja antavat tarvittaessa RIL-Nuorten Pirkanmaan jorysta Henna Korpiluoto (henna.korpiluoto [at] pohjolarakennus.fi) sekä Ella Lahtinen (ella.lahtinen [at] ril.fi)

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4.7. klo 12! Ilmoittautuminen sekä tapahtumaan että kuljetuksiin on sitova, mutta voit muuttaa ilmoittautumistietojasi 9.9. saakka.

 

NGS 2016 – Call for Abstracts

Arvoisa RIL-nuori! Olet oman sukupolvesi huippuasiantuntija rakennetun ympäristön viitekehyksessä! Next Generation Summit 2016 on mahdollisuutesi jakaa ideoita yhdessä muiden nuorten asiantuntijoiden kanssa. Lähetä lyhyt tiivistelmä valitsemastasi esitelmä-aiheesta, ja saatat päästä pitämään esitelmän NGS:ssä Tampereella syyskuussa.

RIL-nuoret järjestävät Next Generation Summitin Tampereen Pursiseuralla 24.9.2016 iltapäivällä, ennen koko Suomen RIL-nuorten yhteisiä sitsejä samana iltana. Tämän vuoden pääteemana on:

 • Vaikuttaminen ja ROTI – RIL-nuori on vaikuttaja!

Pääteemaan liittyvät puheenvuorot käyttävät vuoden 2016 ROTI:n laatimiseen osallistuvat nuoret. Muita teemoja, joihin erityisesti Sinulta toivotaan esitelmää, ovat:

 • Työelämän projektiesitelmät – RIL-nuori on osaaja!
 • Opinnäytetöiden ym. esittelyt – RIL-nuori on asiantuntija!
 • Näin on tehty ennenkin–NOT! –RIL-nuori on uudistaja!

Toimi näin:

 • Laadi lyhyt (muutama lause – puoli sivua) tiivistelmä esitelmästäsi, ja lähetä se eki.lehtimaki@sweco.fi sekä ella.lahtinen@ril.fi sunnuntaihin 21.8.2016 mennessä.
 • Saat vahvistuksen esitelmäsi mahtumisesta seminaariohjelmaan 4.9.2016 mennessä. Muista ilmoittautua sitseille!
 • Saavu paikalle ja esiinny! Esitelmän pituus 15 minuuttia. Powerpoint tms. sallittu, kirjoitettua artikkelia ei tarvita.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle