Palkinto

Teemu Meriluoto valittu Vuoden nuoreksi RILiläiseksi

RILin myöntämä Vuoden nuori RILiläinen -tunnustuspalkinto on luovutettu diplomi-insinööri Teemu Meriluodolle, joka työskentelee ryhmäpäällikkönä Swecolla projektinjohdon ja rakennuttamisen toimialalla. Valinnan Vuoden nuoresta RILiläisestä tekivät RIL-Nuorten johtoryhmät pääaupunkiseudulta, Pirkanmaalta ja Oulun seudulta RILille tulleiden ehdotusten joukosta.

29-vuotias Meriluoto vaikuttaa alan kehitykseen niin omassa organisaatiossaan kuin sen ulkopuolella. Hän on toiminut kolmen vuoden ajan RILin Rakennuttaminen ja projektinjohto -tekniikkaryhmän johtoryhmässä, ja nostaa rohkeasti esiin nuorten osaamista ja ajattelumaailmaa eri foorumeissa. Halu avartaa omaa osaamista on saanut Meriluodon siirtymään aiemmin ennakkoluulottomasti alan sisällä toimialalta toiselle - suunnittelun puolelta projektinjohdon puolelle. Lue lisää Meriluodosta ja ajatuksistaan juuri julkaistusta Rakennustekniikka-lehdestä!

Meriluoto on välittänyt RILiläisille myös terveisensä ja ajatuksensa palkinnosta RILille lähettämän videon kautta. Katso alta voittajan videotervehdys!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kuva: RIL/Katri LehtolaTakaisin edelliselle sivulle