Jäsenalennukset

RIL on neuvotellut jäsenilleen alennuksia yhteistyökumppaneidensa kanssa. Alennukset ovat voimassa koko maassa, ellei toisin ole merkitty, ja ne saa liiton jäsenkorttia näyttämällä tai jäsennumeron ilmoittamalla.

Jäsenkortin saat tulostettua RILin Extranetin Jäsensivuilta kohdasta Omien tietojen muuttaminen.


Golfia Vierumäellä

RILin jäsenillä on mahdollisuus pelata golfia Vierumäen Cooke-kentällä alennettuun greenfee-hintaan. Jäsen voi varata käyttöönsä 1-4 kpl RILin monikäyttöpelioikeutta/päivä.Ohjeet jäsenedun käyttämisestä, pelioikeuksien varaamisesta ja kierroksen maksamisesta löytyvät täältä.

 

Lisävakuutuksia Ifistä

RILin jäsenyyteen kuuluu ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Tämän lisäksi jäsenillä on mahdollisuus ottaa vapaaehtoisia jäsenetuvakuutuksia omaksi ja perheenjäsenten turvaksi.

RIL on neuvotellut jäsenilleen Primus henkivakuutuksen. Sen vakuutusturvista vastaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Ifin Järjestöasiakkaana saat myös keskittäjäetua jopa 15 %. Kun sinulla on vähintään kolme Keskittäjän vakuutusta, saat edut. Näitä vakuutuksia ovat mm. kotivakuutus ja lapsivakuutus.


LEHTIALENNUKSET

RILin jäsenenä olet oikeutettu alennuksiin Alma Median, Sanoma Median, Talotekniikka-Julkaisuiden ja SAFAn lehdistä. Tutustu lehtialennuksiin tarkemmin Jäsenetulehdet-sivulla.
 


Vapaa-ajan matkustaminen

Tallink Silja tarjoaa RILin jäsenille etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

 

Sokos Hotellit tarjoavat RILin jäsenille 15 % alennuksen päivän hinnasta kausittain vaihtuvissa Sokos Hotelleissa liittojen jäsenten vapaa-ajan matkustukseen.