Jäsenalennukset

RIL on neuvotellut jäsenilleen alennuksia yhteistyökumppaneidensa kanssa. Alennukset ovat voimassa koko maassa, ellei toisin ole merkitty, ja ne saa liiton jäsenkorttia näyttämällä tai jäsennumeron ilmoittamalla.

Jäsenkortin saat tulostettua RILin extranet-sivuilta.


Golfia Vierumäellä

Vierumäen Cooke-kentällä on RILin jäsenillä mahdollisuus pelata golfosakkeen -50 %:n greenfeellä. RILillä on 4 pelioikeutta / päivä.

Jäsenetuhinnan saa esittämällä RILin jäsenkortin tuloskortin noutamisen yhteydessä. Jäsenellä on myös mahdollisuus viedä yksi vieras/pelikerta -50 % hintaan kentälle. Peliaika varataan normaalisti caddiemasterilta p. 03 - 84245501 ja varausta tehdessä tulee mainita RILin jäsenyys.
 

Lisävakuutuksia Ifistä

RILin jäsenyyteen kuuluu ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Tämän lisäksi jäsenillä on mahdollisuus ottaa vapaaehtoisia jäsenetuvakuutuksia omaksi ja perheenjäsenten turvaksi.

RIL on neuvotellut jäsenilleen Ryhmäsampo Primuksen, Suomen edullisimman henkivakuutuksen (Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINEn tekemä hintavertailu 9/2016). Sen vakuutusturvista vastaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Ifin Järjestöasiakkaana saat myös keskittäjäetua jopa 15 %. Kun sinulla on vähintään kolme Keskittäjän vakuutusta, saat edut. Näitä vakuutuksia ovat mm. kotivakuutus ja lapsivakuutus.
 

Lehtialennuksia:

Alma Talentin lehdet ja kirjat
Alma Talent myöntää RILin jäsenille 40% alennuksen seuraavista Alma Talentin lehdistä: Fakta, Markkinointi&Mainonta, Metallitekniikka, Tietoviikko, Arvopaperi, Mikrobitti, Tekniikan Historia, Kauppalehti Optio, Tekniikka&Talous ja Mediuutiset paperisina sekä digitaalisina tilauksina.

Samalla RILin jäsenet saavat 20 % alennuksen AlmaTalentShopista (linkki: https://shop.almatalent.fi/)  ostetuista kirjoista sekä Summa-palvelun kautta ladatuista digitaalisista kirjoista.

Lisäksi Alma Talent myöntää erikseen RILin jäsenille alennuksen Talouselämä-lehden 12 kk kestotilauksista. Hinnan voit tiedustella RILin toimistolta Jatta Lytteriltä, puh. 0207 120

Sanoma Median lehtiedut
Sanoma Media myöntää lehdistään RILin jäsenille jopa 40 % alennuksen. Alennuksen piirissä ovat lehdet Gloria, Glorian Koti, Glorian Ruoka & Viini, Me Naiset, Me Naiset Sport, Hyvä Terveys, Tiede, ET, Kodin Kuvalehti, Aku Ankka, Aku Ankka Juniori sekä Prinsessa. Tilaukset: https://tilaa.sanoma.fi/kumppanietu-2018

Talotekniikka-lehti
Talotekniikka-Julkaisut Oy myöntää RILin jäsenille 35 % alennuksen Talotekniikka-lehden kestotilauksesta (sis. painetun lehden, kaikki verkkosisällöt ja PDF-näköislehden). Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja sen listahinta vuonna 2018 on 78 euroa (sis. alv).

RILin jäsen voi tilata Talotekniikka-lehden sähköpostitse toimistomme kautta osoitteella henriikka.hellstrom@ril.fi. Tilausviestin tulee sisältää tilaajan ja maksajan (jos eri) osoitetiedot.

SAFAn lehdet
Suomen Arkkitehtiliitto SAFA myöntää RILin jäsenille Arkkitehti-lehden hintaan 79 euroa/vuosi ja Arkkitehtiuutiset 43 euroa/vuosi.


Vapaa-ajan matkustaminen

Tallink Silja tarjoaa RILin jäsenille etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Liity Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen   

Liity palveluun RILin sopimusetunumerolla 7342. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, jäsenyytesi päivitetään Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin rekisteröimme Sinut sopimusetuasiakkaaksi ja postitamme tarvittaessa Silver-tason kortin. Lisätietoa kanta-asiakkuudesta clubone.fi.

Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 7342.

Lisätietoja:

Tallink Silja
Puh. 0600 152 68, ma-pe 8-21, la 9-18, su 10-18(1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm).

clubone.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Sokos Hotellit tarjoavat RILin jäsenille 15 % alennuksen alla olevista Sokos Hotelleista jäsenten vapaa-ajan matkustukseen.
Varaukset koodilla LIITTO2018. Varaukset vain netin kautta.

  • Solo Sokos Hotel Torni, Helsinki

  • Original Sokos Hotel Vantaa

  • Original Sokos Hotel Royal Vaasa

  • Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta

  • Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes


Hintaan sisältyy:

  • majoitus

  • aamiainen

  • asiakassauna hotellikohtaisesti

Varaa huone tämän linkin kautta ja täytä varaukseen tarvittavat tiedot, kirjoita varauskoodiksi LIITTO2018. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Tarjous koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan vuonna 2018. Varaus on maksettava varauksenteon yhteydessä. Hinnasta S-Etukortilla Bonusta, ei muita alennuksia. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.