Jäsenalennukset

RIL on neuvotellut jäsenilleen alennuksia yhteistyökumppaneidensa kanssa. Alennukset ovat voimassa koko maassa, ellei toisin ole merkitty, ja ne saa liiton jäsenkorttia näyttämällä tai jäsennumeron ilmoittamalla.

Jäsenkortin saat tulostettua RILin Extranetin Jäsensivuilta kohdasta Omien tietojen muuttaminen.


Golfia Vierumäellä

RILin jäsenillä on myös kaudella 2020 mahdollisuus pelata golfia Vierumäen Cooke-kentällä alennettuun greenfee-hintaan. Jäsen voi varata käyttöönsä 1-4 kpl RILin monikäyttöpelioikeutta/päivä 35 euron hintaan/pelioikeus. Normaali greenfee hinta on 60-70 euroa. Ohjeet jäsenedun käyttämisestä, pelioikeuksien varaamisesta ja kierroksen maksamisesta löytyvät täältä.

 

Lisävakuutuksia Ifistä

RILin jäsenyyteen kuuluu ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Tämän lisäksi jäsenillä on mahdollisuus ottaa vapaaehtoisia jäsenetuvakuutuksia omaksi ja perheenjäsenten turvaksi.

RIL on neuvotellut jäsenilleen Ryhmäsampo Primuksen, Suomen edullisimman henkivakuutuksen (Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINEn tekemä hintavertailu 9/2016). Sen vakuutusturvista vastaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Ifin Järjestöasiakkaana saat myös keskittäjäetua jopa 15 %. Kun sinulla on vähintään kolme Keskittäjän vakuutusta, saat edut. Näitä vakuutuksia ovat mm. kotivakuutus ja lapsivakuutus.


LEHTIALENNUKSET

RILin jäsenenä olet oikeutettu alennuksiin Alma Median, Sanoma Median, Talotekniikka-Julkaisuiden ja SAFAn lehdistä. Tutustu lehtialennuksiin tarkemmin Jäsenetulehdet-sivulla.
 


Vapaa-ajan matkustaminen

Tallink Silja tarjoaa RILin jäsenille etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Liity Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen   

Liity palveluun RILin sopimusetunumerolla 7342. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, jäsenyytesi päivitetään Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin rekisteröimme Sinut sopimusetuasiakkaaksi ja postitamme tarvittaessa Silver-tason kortin. Lisätietoa kanta-asiakkuudesta clubone.fi.

Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 7342.

Lisätietoja:

Tallink Silja
Puh. 0600 152 68, ma-pe 8-21, la 9-18, su 10-18(1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm).

clubone.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Sokos Hotellit tarjoavat RILin jäsenille 15 % alennuksen Päivän hinnasta alla olevista Sokos Hotelleista liittojen jäsenten vapaa-ajan matkustukseen. Varaukset koodilla LIITTO2020. Varaukset vain netin kautta.

Tarjous on voimassa 3.3.–30.6.2020

Varaukset vain Sokos Hotellien verkkosivuilta (www.sokoshotels.fi) koodilla LIITTO2020

  • Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa
  • Break Sokos Hotel Tahko, Tahkovuori
  • Original Sokos Hotel Koljonvirta, Iisalmi
  • Original Sokos Hotel Royal Vaasa
  • Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna hotellikohtaisesti

Varaa huone tämän linkin kautta ja täytä varaukseen tarvittavat tiedot, kirjoita varauskoodiksi LIITTO2020. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Tarjous koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan ajalla 3.3.2020–30.6.2020. Varaus on maksettava varauksenteon yhteydessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Hinnasta S-Etukortilla Bonusta, ei muita alennuksia.